Udsalg
Gaerne Record-Avia Road -350x35028.6%

Gaerne Record Avia Road cykelsko, str. 44

699 DKK 499 DKK

Levering kun kr. 49,- (fragtfrit ved 600 kr.)Alle tilbehørs forsendelser kan leveres for kr. 49,- til nærmeste posthus uanset vægt og indhold! Køber du for mere end 600 kr. har du mulighed for fri fragt!OUTLET!Denne vare er stærkt nedsat. Cykler i OUTLET kan ikke købes i vores webshop! Vi anbefaler du kommer og afhenter og betaler i butikken! Ved rentefrit lån gives 10% mindre i rabat!

GAERNE RECORD er indgangs modellen i programmet som er en superflot cykelsko med et udseende og detaljer som burde sidde på en langt dyrere sko. Cykelskoen er udstyret med et rigt antal ventilationshuller i overdelen af skoen, som gør at foden hurtigt kommer at med varmen.

Ryd

Kun 1 par. tilbage i str. 44

Varenummer: N/A Kategorier: , , Brand:

Det samme gælder for indersålen, så også her ledes varmen hurtigt væk fra foden, og derfor er cykelskoen ideel til både landevejen og til spinningtimen.
Sålen er fremstillet af en ny nylon konstruktion og med anti-slip gummi på sålen, som sørger at du ikke glider når du går i skoen til og fra cyklen. RECORD passer til alle gængse cykel klamper på markedet, og lukkes med 3 velcro lukninger. RECORD kan leveres i 4 forskellige farver med Sort som “Standard” farve. I denne farve har man også muligheden for at vælge “Wide” udgaven hvis man har en bred fod.
En rigtig fornuftig sko for den som skal investere i sit første par cykelsko, eller blot skal bruge en god standardsko.
Gaerne er håndlavede kvalitets cykelsko fra Italien. Ernesto Gazzola grundlagde Gaerne for mere end 50 år siden. Gaerne er i dag en del af The Boot Company, som producerer sko til MC og cykelsport. Gaerne har hjemme i Veneto, Italien. Se mere på gaerne.com

Vægt 1 kg
CX Skostørrelser

44