6 års garanti på cykler
Cykler lige til døren
4.7 stjerner på TrustPilot

Frempind


Hos Cykelexperten.dk finder du frempinde til ethvert behov og enhver slags cykel. Sortimentet tæller både frempinde til racer, mountainbike og hverdagscykler, hvoraf nogle af fast og andre er justerbare. Finder du ikke lige det du søger, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi kan i mange tilfælde skaffe mere end det, vi kan præsentere her på siden. 


 Frempind cykel

Alle cykler har en frempind. De forskellige typer kan dog tage sig vidt forskelligt ud, med farver, former og masser af størrelser at vælge fra. Frempinden til din cykel er én af de letteste måder at justere på positionen på. Ønsker du eksempelvis en højere position på styret, eller synes du afstanden er lidt for kort fra sadel til styr, kan den rigtige frempind være løsningen for dig. Frempinde kan fås i næsten alle afskygninger, så der er noget for enhver smag. 

Frempind til racer og frempind til MTB er bygget på samme udgangspunkt. Frempindende er faste men kan fås i masser af forskellige længder, farver og med forskellige hældninger. Når du har benyttet din racercykel eller mountainbike over længere tid, finder du ud af, hvor godt du føler dig tilpas på cyklen. Og du vil ofte kunne mærke om du f.eks. har brug for lidt højere eller lidt lavere styr. Frempinde kan som sagt fås lige netop som du vil have dem - bare vær opmærksom på at ikke alle modeller passer på alle cykler. Nogle mærker laver således specifikke frempinde til racercykler og mountainbike. 

En andet populært valg er en såkaldt justerbar frempind. En justerbar frempind kan som navnet antyder justeres efter brugerens smag. Med en enkelt frempind kan du således justere både højde og længde på din cykel med bare en smule værktøj. Justerbare frempinde kan monteres på næsten alle cykler, men er primært et populært valg på citybikes og klassiske herre- og damecykler. Den justerbare frempind er god, da du over tid kan finde du af præcis hvilken højde der passer dig. Du behøver således ikke udskifte frempind, hver gang du vil afprøve en ny indstilling. 

Frempind til cykler kan fås i et væld af forskellige størrelser, modeller og designs. Her på siden finder du et stort udvalg af frempinde til racer, mountainbike og justerbare frempinde. Finder du ikke lige det du søger, er du altid velkommen til at kontakte os på telefon eller mail, eller besøge os i butikken i Vanløse, så vi kan hjælpe dig med en løsning.