27.3% Tilbud

Focus Whistler EVO 27 2018 - sølv

5.499 DKK 3.999 DKK

▷SE DEN I BUTIK? BEMÆRK: Det er ikke alle cykler vi kan fremvise i butikken! Nogle står på lager usamlet! Ring eller skriv til os hvis du ønsker at se en bestemt model/størrelse i butikken. Så arrangerer vi også gerne en prøvetur. 72 30 18 17 eller megastore@cykelexperten.dk. 100% Samlet Cyklen er parat og indstillet når du modtager den fra os. Vi monterer også det tilbehør du køber uden ekstra omkostninger! Læs mere omkring 100% samlet her. 6 Års Garanti Vi yder 6 års garanti på nye cykler! Garantien dækker fabrikationsfejl såfremt vores serviceintervaller overholdes. Læs mere i vores Garanti Bestemmelser.

Focus Whistler er til den unge rytter der ønsker en sporty cykel! Med Whistler cykler du for at komme i form og få motion, og det må gerne være til en pris der er til at betale. Et godt valg hvis du er begynder. Whistler fås i 27.5″ og 29″ hardtail udgaver. For hver model er der tænkt at levere bedst muligt udstyr inden for prisen så du aldrig vil føle dig snydt!

Ryd
Varenummer (SKU): N/A Varekategorier: , , Brand:

Focus Mountainbikes er hvis du kan lide at køre i skoven. De er håndbygget i Tyskland, og Focus Cykler adskiller sig fra andre cykler ved sit specielle og flotte finish. Derudover har Focus som de første skabt helt nye modeller og må anses for altid at være parat og klart til nyt marked! Focus har en medium prisniveau.

Steltype MTB Sport, 6061 alloy, BSA BB, IS rear brake
Forgaffel SR Suntour XCM RL, 9 mm QR, coil spring, remote, 100 mm travel
Bagdæmper
Forskifter Shimano
Bagskifter Shimano Deore XT 771, 9-speed
Gearskifter Shimano Altus
Bremser Shimano BR-M315, 180 mm / 160 mm
Kranksæt Shimano MT100, 40/30/22T
Gear Kassette
Fælge/Dæk Continental Race King 2.2 SL
Vægt
Yderligere Specifikationer:
CX Bremsetype

CX Cykelstørrelser

,

CX Farver

Chromosilver Matt

CX Cykel Farver (Pick)

CX Gear Antal

CX Steltype

CX Geartype

CX Bremse Serie

CX Cykel Modeller

CX Dame el Herre

CX Geargruppe

CX Årgang

Du kunne også være interesseret i...