15.6% Tilbud

Focus Raven Rookie 26" 21g 2018 - Hvid

3.199 DKK 2.699 DKK

▷SE DEN I BUTIK? BEMÆRK: Det er ikke alle cykler vi kan fremvise i butikken! Nogle står på lager usamlet! Ring eller skriv til os hvis du ønsker at se en bestemt model/størrelse i butikken. Så arrangerer vi også gerne en prøvetur. 72 30 18 17 eller info@cykelexperten.dk. 100% Samlet Cyklen er parat og indstillet når du modtager den fra os. Vi monterer også det tilbehør du køber uden ekstra omkostninger! Læs mere omkring 100% samlet her. 6 Års Garanti Vi yder 6 års garanti på nye cykler! Garantien dækker fabrikationsfejl såfremt vores serviceintervaller overholdes. Læs mere i vores Garanti Bestemmelser.

God mountainbike med udvendige gear, V-bremser og affjedret forgaffel til juniorer. Her er en cykel i det vi kalder begynder klassen. Den er til dig der leder efter en alsidig cykel du kan tage med i skoven og bruge i hverdagen, som har en god holdbarhed og er i en fornuftig kvalitet hvor du får meget for pengene.

Ryd

Bemærk: Der kan forekomme længere leveringstid på Focus cykler vi ikke har på eget lager, i det de sendes fra Tyskland. Skriv gerne på megastore@cykelexperten.dk for status!

Varenummer (SKU): N/A Varekategorier: , , Brand:

Focus Mountainbikes er hvis du kan lide at køre i skoven. De er håndbygget i Tyskland, og Focus Cykler adskiller sig fra andre cykler ved sit specielle og flotte finish. Derudover har Focus som de første skabt helt nye modeller og må anses for altid at være parat og klart til nyt marked! Focus har en medium prisniveau.

Steltype 6061 aluminium, BSA BB
Forgaffel Suspension Fork, QR, coilspring, 60 mm travel
Bagdæmper
Forskifter Shimano TY500
Bagskifter Shimano TY300, 7-speed
Gearskifter Shimano ST-EF41
Bremser V-Brake, alloy
Kranksæt Shimano FC-TY301, SQ, 42/34/24T
Gear Kassette Shimano TZ21, 14-28T
Fælge/Dæk alloy rims, 26″ 559-19

Schwalbe RigdePac, 54-559

Vægt
Yderligere Specifikationer:
CX Bremsetype

CX Farver

White

CX Cykel Farver (Pick)

CX Gear Antal

CX Steltype

CX Geartype

CX Børnecykel Størrelser

CX Dame el Herre

,

CX Cykel Modeller

CX Årgang

CX Cykelstørrelser

,

Du kunne også være interesseret i...