Focus Raven Rookie 26" 21g 2017

3.499 DKK

▷SE DEN I BUTIK?BEMÆRK: Det er ikke alle cykler vi kan fremvise i butikken! Nogle står på lager usamlet! Ring eller skriv til os hvis du ønsker at se en bestemt model/størrelse i butikken. Så arrangerer vi også gerne en prøvetur. 72 30 18 17 eller info@cykelexperten.dk.100% SamletCyklen er parat og indstillet når du modtager den fra os. Vi monterer også det tilbehør du køber uden ekstra omkostninger! Læs mere omkring 100% samlet her.6 Års GarantiVi yder 6 års garanti på nye cykler! Garantien dækker fabrikationsfejl såfremt vores serviceintervaller overholdes. Læs mere i vores Garanti Bestemmelser.Husk PedalerDer medfølger ikke pedaler til denne cykel! Pedaler skal købes seperat. Klik for at se udvalg af pedaler!.

God mountainbike til børn med støddæmper i forgaflen, udvendige gear og V-bremser. Her er en cykel i det vi kalder begynder klassen. Den er til dig der leder efter en alsidig cykel du kan tage med i skoven og bruge i hverdagen, som har en god holdbarhed og er i en fornuftig kvalitet hvor du får meget for pengene.

Ryd

Bemærk: Der kan forekomme længere leveringstid på Focus cykler vi ikke har på eget lager, i det de sendes fra Tyskland. Skriv gerne på megastore@cykelexperten.dk for status!

Focus Mountainbikes er hvis du kan lide at køre i skoven. De er håndbygget i Tyskland, og Focus Cykler adskiller sig fra andre cykler ved sit specielle og flotte finish. Derudover har Focus som de første skabt helt nye modeller og må anses for altid at være parat og klart til nyt marked! Focus har en medium prisniveau.

Steltype MTB Kid, alloy
Forgaffel 26R: Suspension fork, 60 mm travel
Bagdæmper
Forskifter 26R / 24R: Shimano FD-TX50
Bagskifter 26R / 24R: Shimano Tourney, 7-speed
Gearskifter 26R /24R: Shimano ST-EF41
Bremser V-Brakes
Kranksæt 26R, 24R: front: 42/34/24,
Gear Kassette rear: 14-28
Fælge/Dæk Concept, 559-19, Alu, 9mm QR / Nut type 26/24R: Schwalbe IMPAC 2.2
Vægt
Yderligere Specifikationer:
CX Bremsetype

CX Farver

Black Matt

CX Cykel Farver (Pick)

CX Gear Antal

CX Steltype

CX Geartype

CX Børnecykel Størrelser

CX Cykelstørrelser

, , , ,