25.9% Tilbud

Focus Mares Ultegra 1 2017

26.999 DKK 19.999 DKK

▷SE DEN I BUTIK? BEMÆRK: Det er ikke alle cykler vi kan fremvise i butikken! Nogle står på lager usamlet!Ring eller skriv til os hvis du ønsker at se en bestemt model/størrelse i butikken. Så arrangerer vi også gerne en prøvetur.72 30 18 17 eller info@cykelexperten.dk. 100% Samlet Cyklen er parat og indstillet når du modtager den fra os. Vi monterer også det tilbehør du køber uden ekstra omkostninger! Læs mere omkring 100% samlet her. 6 Års Garanti Vi yder 6 års garanti på nye cykler! Garantien dækker fabrikationsfejl såfremt vores serviceintervaller overholdes. Læs mere i vores Garanti Bestemmelser. Husk Pedaler Der medfølger ikke pedaler til denne cykel! Pedaler skal købes seperat. Klik for at se udvalg af pedaler!.

Carbon Cross cykel til det hårde terræn. En crosscykel har bred anvendelighed og derfor er Focus Mares så populær. Let cykel med kraftige og sikre komponenter så du kan angribe mange forskellige typer terræn.

Ryd

Før mountainbikes for alvor tog sit indtog var cross cyklerne de dominerende i off road kategorien. Navnet kommer fra Cross Country, hvilket er præcist hvad de blev brugt til.

Desuden er cross cykler ikke kun off-road racemaskiner, de er også meget anvendelige i byen, på grusveje og på landevejen.

SteltypeMares Disc, carbon
ForgaffelMares Disc, carbon
Forskifter
BagskifterShimano Ultegra, 11-speed
SkiftegrebShimano Ultegra
KranksætShimano Ultegra
Gear KassetteShimano 105, rear: 11-28
BremserShimano Ultegra, Shimano Ultegra, RS685, 160mm/160mm
FælgeDT-Swiss R24, CL, 142×12 / 12mm 622-15
DækSchwalbe X-One 33c MicroSkin, foldable, tubeless
Vægt
Yderligere Specifikationer:
Styr: Concept EX
Frempind: Concept CPX
Saddel: fi ́zi:k Antares R3 Kium
Saddelpind:Concept CPX Plus, 27,2 mm, 340 mm, carbonBemærk der tages forbehold for ændrede specifikationer: Producenten har problemer med at verificere specifikationer for enkelte dele, bl.a. fælge, dæk m.v.
CX Cykel Farver (Pick)

,

CX Bremsetype

CX Cykelstørrelser

, , , , ,

CX Farver

Carbon/White

CX Gear Antal

CX Steltype

CX Geartype

CX Cykel Modeller