Focus Mares Force 1 2017

36.999 DKK

▷SE DEN I BUTIK?BEMÆRK: Det er ikke alle cykler vi kan fremvise i butikken! Nogle står på lager usamlet! Ring eller skriv til os hvis du ønsker at se en bestemt model/størrelse i butikken. Så arrangerer vi også gerne en prøvetur. 72 30 18 17 eller info@cykelexperten.dk.100% SamletCyklen er parat og indstillet når du modtager den fra os. Vi monterer også det tilbehør du køber uden ekstra omkostninger! Læs mere omkring 100% samlet her.6 Års GarantiVi yder 6 års garanti på nye cykler! Garantien dækker fabrikationsfejl såfremt vores serviceintervaller overholdes. Læs mere i vores Garanti Bestemmelser.Husk PedalerDer medfølger ikke pedaler til denne cykel! Pedaler skal købes seperat. Klik for at se udvalg af pedaler!.

Carbon Cross cykel til det hårde terræn. En crosscykel har bred anvendelighed og derfor er Focus Mares så populær. Let cykel med kraftige og sikre komponenter så du kan angribe mange forskellige typer terræn.

Ryd

OBS: Kun tilbage i str. XXL/60 cm.!
Bestillingsvare.

Varenummer: N/A Kategorier: , , Brand:

Før mountainbikes for alvor tog sit indtog var cross cyklerne de dominerende i off road kategorien. Navnet kommer fra Cross Country, hvilket er præcist hvad de blev brugt til.

Desuden er cross cykler ikke kun off-road racemaskiner, de er også meget anvendelige i byen, på grusveje og på landevejen.

Steltype Mares Disc, carbon
Forgaffel Mares Disc, carbon
Forskifter
Bagskifter SRAM Force 1, 11-speed
Skiftegreb SRAM Apex 1
Kranksæt SRAM Force 1
Gear Kassette SRAM PG-1170, rear: 11-32
Bremser SRAM Force 1, SRAM Force 1, 160 mm / 140 mm
Fælge DT-Swiss R23, CL, 622-18
Dæk Schwalbe X-One 33c MicroSkin, foldable, tubeless
Vægt
Yderligere Specifikationer:
Styr: Concept EX
Frempind: Concept CPX
Saddel: fi ́zi:k Antares R3 Kium
Saddelpind:Concept CPX Plus, 27,2 mm, 340 mm, carbon 

Bemærk der tages forbehold for ændrede specifikationer: Producenten har problemer med at verificere specifikationer for enkelte dele, bl.a. fælge, dæk m.v.

CX Cykel Farver (Pick)

CX Bremsetype

CX Cykelstørrelser

, , , , ,

CX Farver

Carbon/Red/Blue

CX Gear Antal

CX Steltype

CX Geartype