10% Tilbud

Focus Mares Alu 105 2017

13.999 DKK 12.599 DKK

▷SE DEN I BUTIK? BEMÆRK: Det er ikke alle cykler vi kan fremvise i butikken! Nogle står på lager usamlet!Ring eller skriv til os hvis du ønsker at se en bestemt model/størrelse i butikken. Så arrangerer vi også gerne en prøvetur.72 30 18 17 eller info@cykelexperten.dk. 100% Samlet Cyklen er parat og indstillet når du modtager den fra os. Vi monterer også det tilbehør du køber uden ekstra omkostninger! Læs mere omkring 100% samlet her. 6 Års Garanti Vi yder 6 års garanti på nye cykler! Garantien dækker fabrikationsfejl såfremt vores serviceintervaller overholdes. Læs mere i vores Garanti Bestemmelser. Husk Pedaler Der medfølger ikke pedaler til denne cykel! Pedaler skal købes seperat. Klik for at se udvalg af pedaler!.

Aluminium Cross Cykel med Carbon forgaffel til det hårde terræn. En crosscykel har bred anvendelighed og derfor er Focus Mares så populær. Kraftig Cyclo Cross cykel med kraftige og sikre komponenter så du kan angribe mange forskellige typer terræn.

Ryd
Varenummer: N/A Kategorier: , , Brand:

Før mountainbikes for alvor tog sit indtog var cross cyklerne de dominerende i off road kategorien. Navnet kommer fra Cross Country, hvilket er præcist hvad de blev brugt til.

Desuden er cross cykler ikke kun off-road racemaskiner, de er også meget anvendelige i byen, på grusveje og på landevejen.

SteltypeMares AL Disc, Aluminium
ForgaffelMares, 12 x 100 mm thru axle, R.A.T, carbon
ForskifterShimano 105
BagskifterShimano 105, 11-speed
SkiftegrebShimano 105
KranksætShimano FC-RS500, front: 46/36
Gear KassetteShimano 105, rear: 11-28
BremserShimano RS505
FælgeDT Swiss R522DB
DækSchwalbe X-ONE, 33-622
Vægt
Yderligere Specifikationer:
Styr: Concept EX
Frempind: Concept EX
Saddel: Concept Race
Saddelpind: Concept EX, 27.2x 350 mmBemærk der tages forbehold for ændrede specifikationer: Producenten har problemer med at verificere specifikationer for enkelte dele, bl.a. fælge, dæk m.v.
CX Cykel Farver (Pick)

,

CX Bremsetype

CX Cykelstørrelser

, , , , ,

CX Farver

Magicblack/Red/Blue

CX Gear Antal

CX Steltype

CX Geartype

CX Cykel Modeller