17.6% Tilbud

Focus IZALCO Max Ultegra 2017

36.999 DKK 30.499 DKK

▷SE DEN I BUTIK?BEMÆRK: Det er ikke alle cykler vi kan fremvise i butikken! Nogle står på lager usamlet! Ring eller skriv til os hvis du ønsker at se en bestemt model/størrelse i butikken. Så arrangerer vi også gerne en prøvetur. 72 30 18 17 eller info@cykelexperten.dk.100% SamletCyklen er parat og indstillet når du modtager den fra os. Vi monterer også det tilbehør du køber uden ekstra omkostninger! Læs mere omkring 100% samlet her.6 Års GarantiVi yder 6 års garanti på nye cykler! Garantien dækker fabrikationsfejl såfremt vores serviceintervaller overholdes. Læs mere i vores Garanti Bestemmelser.Husk PedalerDer medfølger ikke pedaler til denne cykel! Pedaler skal købes seperat. Klik for at se udvalg af pedaler!.

Fantastisk racer i Focus Road Race serie. Ramme i carbon. Komplet Shimano Ultegra geargruppe og Shimano BR6800 bremser. Målet for Focus MAX har været at udvikle den perfekte landevejscykel til semi og professionel brug, som er både let og stiv og tilbyder en god køreoplevelse.

Ryd

Bemærk: Der kan forekomme længere leveringstid på Focus cykler vi ikke har på eget lager, i det de sendes fra Tyskland. Skriv gerne på megastore@cykelexperten.dk for status!

Varenummer: N/A Kategorier: , , Brand:
Steltype Izalco Max, carbon
Forgaffel Izalco MAX, 9 mm QR, carbon
Forskifter Shimano Ultegra
Bagskifter Shimano Ultegra
Skiftegreb Shimano Ultegra
Kranksæt Shimano Ultegra, front: 52/36
Gear Kassette Shimano Ultegra: 11-28
Bremser SHIMANO BR6800
Fælge DT-Swiss R23, 622-18, 9 mm QR
Dæk Schwalbe Pro One 25c MicroSkin, tubeless
Vægt
Yderligere Specifikationer:
Styr: 3T Ergonova
Frempind: Concept EX
Saddel: fi’zi:k Antares R5 Manganese
Saddelpind: Concept CPX Plus, 27,2 mm, 340 mm, carbon
CX Cykel Farver (Pick)

,

CX Bremsetype

CX Cykelstørrelser

, , , , , ,

CX Farver

Carbon matt/Red

CX Gear Antal

CX Steltype

CX Geartype