Focus CAYO Donna Sora 2017

12.499 DKK

▷SE DEN I BUTIK?BEMÆRK: Det er ikke alle cykler vi kan fremvise i butikken! Nogle står på lager usamlet! Ring eller skriv til os hvis du ønsker at se en bestemt model/størrelse i butikken. Så arrangerer vi også gerne en prøvetur. 72 30 18 17 eller info@cykelexperten.dk.100% SamletCyklen er parat og indstillet når du modtager den fra os. Vi monterer også det tilbehør du køber uden ekstra omkostninger! Læs mere omkring 100% samlet her.6 Års GarantiVi yder 6 års garanti på nye cykler! Garantien dækker fabrikationsfejl såfremt vores serviceintervaller overholdes. Læs mere i vores Garanti Bestemmelser.Husk PedalerDer medfølger ikke pedaler til denne cykel! Pedaler skal købes seperat. Klik for at se udvalg af pedaler!.

Racercykel i mellemklassen til piger. Fremragende racer i Focus Road Race serien med ramme af carbon. Cyklen har Sora 9-speed serien fra Shimano og komponenter fra Concept for at få prisen helt i bund. Til den aktive kvinde som cykler meget.

Ryd

Bemærk: Der kan forekomme længere leveringstid på Focus cykler vi ikke har på eget lager, i det de sendes fra Tyskland. Skriv gerne på megastore@cykelexperten.dk for status!

Varenummer: N/A Kategorier: , , Brand:

CAYO er skabt til mellemklasse segmentet, og har et prisniveau hvor begyndere, amatører og semi-pro’er kan være med, uden at føle de går på kompromis med funktionalitet og kvalitet. Den er til dig som cykler rigtig meget eller har ambitioner om det.

Steltype Cayo, carbon, SL
Forgaffel Cayo, carbon
Forskifter Shimano Sora
Bagskifter Shimano Sora – 9 Speed
Skiftegreb Shimano Sora – 9 Speed
Kranksæt Shimano Sora: 50/34
Gear Kassette Shimano HG200 : 11-32
Bremser Shimano Sora
Fælge Concept 622-13
Dæk Schwalbe Lugano 25c
Vægt
Yderligere Specifikationer:
Styr: FSA Vero Compact
Frempind: Concept EX
Saddel: Concept Race Donna
Saddelpind: Concept EX, 27,2 mm, 350 mm
CX Cykel Farver (Pick)

,

CX Bremsetype

CX Cykelstørrelser

, ,

CX Farver

Marsala/Pink

CX Gear Antal

CX Steltype

CX Geartype

CX Cykel Modeller