Focus CAYO Disc Tiagra 2017

17.999 DKK

▷SE DEN I BUTIK?BEMÆRK: Det er ikke alle cykler vi kan fremvise i butikken! Nogle står på lager usamlet! Ring eller skriv til os hvis du ønsker at se en bestemt model/størrelse i butikken. Så arrangerer vi også gerne en prøvetur. 72 30 18 17 eller info@cykelexperten.dk.100% SamletCyklen er parat og indstillet når du modtager den fra os. Vi monterer også det tilbehør du køber uden ekstra omkostninger! Læs mere omkring 100% samlet her.6 Års GarantiVi yder 6 års garanti på nye cykler! Garantien dækker fabrikationsfejl såfremt vores serviceintervaller overholdes. Læs mere i vores Garanti Bestemmelser.Husk PedalerDer medfølger ikke pedaler til denne cykel! Pedaler skal købes seperat. Klik for at se udvalg af pedaler!.

Fantastisk mellemklasse racer i Focus Road Race serie. Ramme i carbon. Shimano Tiagra Geargruppe og Bremsegruppe. DT Swiss fælge og Schwalbe One Race Guard dæk. CAYO er til begyndere, amatører og semi-pro ryttere som ikke vil gå på kompromis. Fremragende landevejscykel.

Ryd

Bemærk: Der kan forekomme længere leveringstid på Focus cykler vi ikke har på eget lager, i det de sendes fra Tyskland. Skriv gerne på megastore@cykelexperten.dk for status!

Varenummer: N/A Kategorier: , , Brand:

CAYO er skabt til mellemklasse segmentet, og har et prisniveau hvor begyndere, amatører og semi-pro’er kan være med, uden at føle de går på kompromis med funktionalitet og kvalitet. Den er til dig som cykler rigtig meget eller har ambitioner om det.

Steltype Cayo Disc, carbon
Forgaffel Cayo Disc, carbon
Forskifter Shimano Tiagra
Bagskifter Shimano Tiagra, 10-speed
Skiftegreb Shimano Tiagra
Kranksæt Shimano Tiagra, front: 52/36
Gear Kassette Shimano HG500: 11-28
Bremser Shimano Tiagra hydraulic, RS405, 160 mm / 160 mm
Fælge DT Swiss R522
Dæk Schwalbe One Race Guard 25c
Vægt
Yderligere Specifikationer:
Styr: FSA Vero Compact
Frempind: Concept EX
Saddel: Concept Race
Saddelpind: Concept EX, 27,2 mm, 350 mm
CX Cykel Farver (Pick)

CX Bremsetype

CX Cykelstørrelser

, , , ,

CX Farver

Carbon matt/Black

CX Gear Antal

CX Steltype

CX Geartype