31.6% Tilbud

Focus CAYO Disc Donna Ultegra - UDSALG

28.499 DKK 19.499 DKK

▷SE DEN I BUTIK? BEMÆRK: Det er ikke alle cykler vi kan fremvise i butikken! Nogle står på lager usamlet!Ring eller skriv til os hvis du ønsker at se en bestemt model/størrelse i butikken. Så arrangerer vi også gerne en prøvetur.72 30 18 17 eller info@cykelexperten.dk. 100% Samlet Cyklen er parat og indstillet når du modtager den fra os. Vi monterer også det tilbehør du køber uden ekstra omkostninger! Læs mere omkring 100% samlet her. 6 Års Garanti Vi yder 6 års garanti på nye cykler! Garantien dækker fabrikationsfejl såfremt vores serviceintervaller overholdes. Læs mere i vores Garanti Bestemmelser. Husk Pedaler Der medfølger ikke pedaler til denne cykel! Pedaler skal købes seperat. Klik for at se udvalg af pedaler!.

High-end Racercykel til piger. Fantastisk racer i Focus Road Race serien med ramme af carbon. Cyklen har Ultegra 11-speed serien fra Shimano og komponenter fra Concept og DT Swiss. Til dig der cykler rigtig meget eller har ambitioner om det.

Ryd

CAYO er skabt til mellemklasse segmentet, og har et prisniveau hvor begyndere, amatører og semi-pro’er kan være med, uden at føle de går på kompromis med funktionalitet og kvalitet. Den er til dig som cykler rigtig meget eller har ambitioner om det.

SteltypeCayo, carbon, SL
ForgaffelCayo, carbon, SL
ForskifterShimano Ultegra
BagskifterShimano Ultegra, 11-speed
SkiftegrebShimano Ultegra, 11-speed
KranksætShimano Ultegra: 52/36
Gear KassetteShimano 105 : 11-28
BremserShimano Tiagra
FælgeDT Swiss R24, CL, 12×142 / 12×100, 622-15
DækSchwalbe One Race Guard 25c, foldable
Vægt
Yderligere Specifikationer:
Styr: FSA Vero Compact
Frempind: Concept EX
Saddel: fi ́zi:k Vesta R5 Manganese
Saddelpind: Concept EX, 27,2 mm, 350 mm
CX Cykel Farver (Pick)

CX Bremsetype

CX Cykelstørrelser

, ,

CX Farver

Carbon matt/Black/Pink

CX Gear Antal

CX Steltype

CX Geartype

CX Cykel Modeller