29.2% Tilbud

Focus CAYO DISC DONNA ULTEGRA 22G - UDSALG

23.999 DKK 16.999 DKK

100% Samlet Cyklen er parat og indstillet når du modtager den fra os. Vi monterer også det tilbehør du køber uden ekstra omkostninger! Læs mere omkring 100% samlet her. 6 Års Garanti Vi yder 6 års garanti på nye cykler! Garantien dækker fabrikationsfejl såfremt vores serviceintervaller overholdes. Læs mere i vores Garanti Bestemmelser. Husk Pedaler Der medfølger ikke pedaler til denne cykel! Pedaler skal købes seperat. Klik for at se udvalg af pedaler!.

Skøn racer med ramme i carbon og med udvendige gear. Cyklen kommer med Shimano 105 kassette, Shimano Ultegra for- og bagskifter, Shimano RS685 bremser og Concept EX styr.

Ryd
StelCayo P2T Carbon Disc
ForgaffelCayo P2T Carbon T4 Disc
BremserShimano RS685 160 mm / 160 mm
KassetteShimano 105
BagskifterShimano Ultegra
GearskifterShimano RS685
KranksætShimano Ultegra
Tandhjulfront: 50/34 rear: 11/28
StyrConcept EX
FrempindCPX Carbon
Sadelfi’zi:k Vesta
SadelpindCPX Plus Carbon
HjulsætDT Swiss R24 Spline thru axle disc
DækSchwalbe Durano Fold 622 X25
ForskifterShimano Ultegra

Skøn racer med ramme i carbon og med udvendige gear. Cyklen kommer med Shimano 105 kassette, Shimano Ultegra for- og bagskifter, Shimano RS685 bremser og Concept EX styr.

Denne cykel ligger i niveauet for eliteudøvere. Den er til dig som cykler rigtig meget og på et højt niveau. Du har allerede præferencer om hvilke specifikationer din cykel skal have og her er du sikker på der ikke er sparet på noget.

Der kan være ekstra leveringstid på cyklen hvis vi ikke har den i butikkken eller på vores eget lager. Ring eller skriv for nærmere information omkring leveringstid.

CX Årgang

CX Bremse Serie

CX Bremsetype

CX Dame el Herre

CX Geargruppe

CX Geartype

CX Cykelstørrelser

Du kunne også være interesseret i...