Focus CAYO Alu Disc Tiagra 2017

12.999 DKK

▷SE DEN I BUTIK?BEMÆRK: Det er ikke alle cykler vi kan fremvise i butikken! Nogle står på lager usamlet! Ring eller skriv til os hvis du ønsker at se en bestemt model/størrelse i butikken. Så arrangerer vi også gerne en prøvetur. 72 30 18 17 eller info@cykelexperten.dk.100% SamletCyklen er parat og indstillet når du modtager den fra os. Vi monterer også det tilbehør du køber uden ekstra omkostninger! Læs mere omkring 100% samlet her.6 Års GarantiVi yder 6 års garanti på nye cykler! Garantien dækker fabrikationsfejl såfremt vores serviceintervaller overholdes. Læs mere i vores Garanti Bestemmelser.Husk PedalerDer medfølger ikke pedaler til denne cykel! Pedaler skal købes seperat. Klik for at se udvalg af pedaler!.

God racer cykel med stel i aluminium og forgaffel i carbon. Cyklen anbefales til dig der vil i gang eller pendler langt. Højt udstyrsniveau med Shimano Tiagra 10-speed gear, DT Swiss fælge og dæk fra Schwalbe. Derved er prisen helt i bund på en velkørende og flot racer.

Ryd

Bemærk: Der kan forekomme længere leveringstid på Focus cykler vi ikke har på eget lager, i det de sendes fra Tyskland. Skriv gerne på megastore@cykelexperten.dk for status!

Varenummer: N/A Kategorier: , , Brand:

CAYO Alu er skabt til mellemklasse segmentet, og har et prisniveau hvor begyndere og raceramatører kan være med, uden at føle de går på kompromis med funktionalitet og kvalitet. Den er til dig som cykler meget eller har ambitioner om det.

Steltype Cayo AL Disc, alloy
Forgaffel Cayo Disc, Carbon
Forskifter Shimano Tiagra
Bagskifter Shimano Tiagra, 10-speed
Skiftegreb Shimano Tiagra, 10-speed
Kranksæt Shimano Tiagra: 52/36
Gear Kassette Shimano HG500: 12-28
Bremser Shimano Tiagra Hydraulic, RS405 160mm / 160mm
Fælge DT Swiss R522
Dæk Schwalbe One Race Guard 25c
Vægt
Yderligere Specifikationer:
Styr: FSA Vero Compact
Frempind: Concept EX
Saddel: Concept Race
Saddelpind: Concept EX, 27,2 mm, 350 mm
CX Cykel Farver (Pick)

CX Bremsetype

CX Cykelstørrelser

, , , ,

CX Farver

Magicblack matt/White

CX Gear Antal

CX Steltype

CX Geartype