Focus Bold Pro Donna 27.5+ 2017

8.499 DKK

▷HAR VI DEN HJEMME?BEMÆRK: Det er ikke alle cykler vi har på lager og der kan være lidt leveringstid på enkelte modeller/størrelser. Ring eller skriv til os for mere præcis dato for lige præcis din model/størrelse. 72 30 18 17 eller A HREF="mailto:info@cykelexperten.dk">info@cykelexperten.dk.100% SamletCyklen er parat og indstillet når du modtager den fra os. Vi monterer også det tilbehør du køber uden ekstra omkostninger! Læs mere omkring 100% samlet her.6 Års GarantiVi yder 6 års garanti på nye cykler! Garantien dækker fabrikationsfejl såfremt vores serviceintervaller overholdes. Læs mere i vores Garanti Bestemmelser.Husk PedalerDer medfølger ikke pedaler til denne cykel! Pedaler skal købes seperat. Klik for at se udvalg af pedaler!.

Focus Bold er en agressiv hardtail til kvinder med mid-fat dæk. Med den nye 27.5+ standard får du brede dæk fra 2.6-2.8 så du kan køre de svære linier på sporet med større sikkerhed og næsten med komfort som en full-suspension cykel! Du får med 27.5+ mulighed for en meget let og simpel cykel med stor alsidighed!

Ryd

Bemærk: Der kan forekomme længere leveringstid på Focus cykler vi ikke har på eget lager, i det de sendes fra Tyskland. Skriv gerne på megastore@cykelexperten.dk for status!

Focus Mountainbikes er hvis du kan lide at køre i skoven. De er håndbygget i Tyskland, og Focus Cykler adskiller sig fra andre cykler ved sit specielle og flotte finish. Derudover har Focus som de første skabt helt nye modeller og må anses for altid at være parat og klart til nyt marked! Focus har en medium prisniveau.

Steltype MTB Sport, 6061 alloy, BSA BB, IS rear brake
Forgaffel SR Suntour XCM 32 LO, 110x 15 mm QR, coil spring, 100 mm travel
Bagdæmper
Forskifter
Bagskifter SRAM NX, 11-speed
Gearskifter SRAM NX
Bremser Tektro HD-M285, 180 mm / 160 mm
Kranksæt SRAM NX, Boost 148 : 30t
Gear Kassette SRAM PG-1130, 10-42t
Fælge/Dæk Concept EX, 584-35, Concept, 9mm QR / 110×15 mm

Schwalbe Smart Sam 2.6

Vægt
Yderligere Specifikationer:
Styr: Concept Sport, riser
Frempind: Concept Sport
Sadel: Concept Sport
Sadelpind: Concept Sport, 27,2 mm, 350 mmBemærk der tages forbehold for ændrede specifikationer: Producenten har problemer med at verificere specifikationer for enkelte dele, bl.a. fælge, dæk m.v.
CX Bremsetype

CX Cykelstørrelser

,

CX Farver

Cherryred

CX Cykel Farver (Pick)

CX Gear Antal

CX Steltype

CX Geartype