Focus Black Forest Donna 27.5 2017

8.499 DKK

▷HAR VI DEN HJEMME?BEMÆRK: Det er ikke alle cykler vi har på lager og der kan være lidt leveringstid på enkelte modeller/størrelser. Ring eller skriv til os for mere præcis dato for lige præcis din model/størrelse. 72 30 18 17 eller A HREF="mailto:info@cykelexperten.dk">info@cykelexperten.dk.100% SamletCyklen er parat og indstillet når du modtager den fra os. Vi monterer også det tilbehør du køber uden ekstra omkostninger! Læs mere omkring 100% samlet her.6 Års GarantiVi yder 6 års garanti på nye cykler! Garantien dækker fabrikationsfejl såfremt vores serviceintervaller overholdes. Læs mere i vores Garanti Bestemmelser.Husk PedalerDer medfølger ikke pedaler til denne cykel! Pedaler skal købes seperat. Klik for at se udvalg af pedaler!.

Fantastisk mountain bike med ramme i aluminium, udvendige gear og skive bremser. Hvis du er erfaren/ambitiøs, så er denne cykel for dig. Den er til den kvalitetsbevidste rytter som gerne vil have semiprofessionelt udstyr. Den er til dig der ønsker en let cykel med en responsiv ramme samt pålidelige og hurtige gearskift.

Ryd

Focus Mountainbikes er hvis du kan lide at køre i skoven. De er håndbygget i Tyskland, og Focus Cykler adskiller sig fra andre cykler ved sit specielle og flotte finish. Derudover har Focus som de første skabt helt nye modeller og må anses for altid at være parat og klart til nyt marked! Focus har en medium prisniveau.

Steltype MTB Sport, 6061 alloy, BSA BB, IS rear brake
Forgaffel RockShox 30 Gold RL, remote, 9 mm QR,

100 mm travel

Bagdæmper
Forskifter
Bagskifter Shimano XT, 10-speed
Gearskifter Shimano Deore
Bremser Tektro HD-M285, 180 mm / 160 mm
Kranksæt Shimano Deore
front: 38/24
Gear Kassette Shimano Deore rear: 11-36
Fælge/Dæk Concept, 584-21, Concept, 9mm QR r Continental Race King 2.2 SL
White/Turquoise
Vægt
Yderligere Specifikationer:
CX Bremsetype

CX Cykelstørrelser

, ,

CX Farver

White

CX Cykel Farver (Pick)

CX Gear Antal

CX Steltype

CX Geartype