Udsalg
Focus Black Forest 27R 4.0 2015-023.5%
Focus Black Forest 27R 4.0 2015-8608

Focus Black Forest 27R 4.0 2015

8.499 DKK 6.499 DKK

100% SamletCyklen er parat og indstillet når du modtager den fra os. Vi monterer også det tilbehør du køber uden ekstra omkostninger! Læs mere omkring 100% samlet her.6 Års GarantiVi yder 6 års garanti på nye cykler! Garantien dækker fabrikationsfejl såfremt vores serviceintervaller overholdes. Læs mere i vores Garanti Bestemmelser.

Ryd

OBS: Kun en af hver str. M og XL tilbage.!
Findes i butikken.

Varenummer: Focus_Black_Forest_27R_4_0_2015 Kategorier: , Brand:

Ramme MTB 27R SL alloy

Forgaffel RockShox XC32, 100 mm,15 mm QR

Bremser Shimano BR-M396, 180 mm / 160 mm

Bagskifter Shimano SLX

Skiftegreb Shimano Deore

Kranksæt Shimano Deore

Tandhjul: For 40/30/22, Bag 11-36

Styr Concept SL, flat bar, 710 mm

Frempind Concept SL

Sadel Concept EX

Sadelpind Concept SL, 27,2 mm, 350 mm

Nav: For: Shimano Deore, 15 mm Thru Axle, Bag: Shimano Deore, 142×12 mm Thru Axle

Fælge Concept SL, 584-21

Dæk Continental X-King 2.2 27.5 SL, Performance

Forskifter Shimano Deore

FOCUS CYKLER

Tysk kvalitet, til fordelagtige priser. Du kan få focus cykler i mange typer. Vi har derfor et stort udvalg så du enten kan finde din Focus racercykel, Focus mountainbike, Focus elcykel eller Focus hverdagscykel hos Cykelexperten.dk. Tyske Focus er populære cykler til såvel race, MTB, cross og triatlon. Med det forholdsvis store program fra Focus, som byder på cykler i enhver prisklasse, og til ethvert behov spænder deres program vidt og bredt, til alle der elsker at cykle. Desuden får man både kvalitet og kvantitet for sine penge, hvis man vælger en cykel fra Focus.

Racercyklerne går lige fra cykler udført i aluminium, op til highend racercykler i kulfiber, mens det stærke og prisvenlige program går igen uanset hvilken model man går efter. Cyklerne fra Focus findes i de fleste konfigurationer med hhv. Shimano 105, Ultegra og Dura Ace Di2. Det er utroligt veldesignede cykler som levere en høj yde-evne i både stivhedsværdi sat op mod vægten af rammen, mens gode styreegenskaber gør at cyklen føles yderst respontiv. Focus sponsorer desuden det franske Pro-tour hold, AG2R Mondiale. Du kan være sikker på at uanset om det er de gode begynderracere eller en af topmodellerne i programmet du vælger, vælger du en cykel af høj kvalitet.

Beslagainbikes fra Focus er ligesom racercyklerne lavet i et program som gør det nemt at vælge en mountainbike. Focus har som en af de få valgt at satse på både 27,5” og 29” hjulstørrelser – så programmet er meget bredt til den kommende sæson. Både modeller som Focus Raven og ikke mindst den populære model Focus Black Forrest, er begge modeller som giver gode oplevelser i skoven, på alle niveauer. Som en ny tilgang leverer Focus også el-cykler i både hverdagscykler – og mountainbikes. El-cykler er yderst populære, for deres alsidighed, samt et godt alternativ til bilen.
Master Cykelstørrelse & Master Farve

M & Magic Black, XL & Magic Black Matt

CX Gear Antal

27 Gear