Finish Line e-Bike Cleaner - Elcykel Rensemiddel, 414ml

99 DKK

Betal først i næste måned! Viabill Online er fantastisk til små beløb. Rente og gebyrfrit op til 2000 kr. Bliv godkendt med det samme. Betal første gang i næste måned. Læs mere om Viabill her. Levering kun kr. 49,- (fragtfrit ved 600 kr.) Alle tilbehørs forsendelser kan leveres for kr. 49,- til nærmeste posthus uanset vægt og indhold! Køber du for mere end 600 kr. har du mulighed for fri fragt!

For at imødekomme behovene hos elcykel ejere har Finish Line brugt mere end et år på at udvikle en special cleaner beregnet til elcykler. Produktet får din elcykel til at stå som ny, på alt fra carbon, til lak og metal. Finish Line e-Bike Cleaner™ er udviklet til sikkert at fjerne snavs, før det vandrer ind i din elcykels elektriske dele.

På lager

Mange producenter, som f.eks. Bosch, anbefaler rengøring af elcykler efter hver tur. Dette omfatter rengøring af batteripakker, dele og generelt hele cyklen. For at gøre dette og ikke risikere nedbrud af dyre komponenter, har Finish Line udviklet en renere blid, ikke-kaustisk renser. Den efterlader ingen striber og kræver ingen efterskylning med vand. Brug sprayen og en klud.

Finish Line e-Bike Cleaner er et skumbaseret produkt som er sikkert,  og nemt at bruge. Det kan bruges til at rengøre alle overflader, herunder anodiseret aluminium, stål, titanium, kulfiber og matte finish.

Du kunne også være interesseret i...