50% Tilbud

Fabric ALM Shallow Ultimate, Hvid

2.599 DKK 1.299 DKK

Fjer vægt på 140g: Som du ville forvente fra en alt kulstof sadel, ALM er ekstremt let. Komfort er opnået gennem de fleksible skinner og polstret Topper. En virkelig revolutionerende sadel, der leverer både ydelse og komfort.

På lager

Varenummer: FU4501UT02 Kategorier: , , , , Brand:

Lige fra starten, vi ønskede at skubbe grænserne for sadel design til at levere en smuk forkant produkt, der udfører på højeste niveau. I tæt samarbejde med ingeniører fra Airbus Group Innovation og udnytte Additive Layer Manufacturing teknologi muligt for os at skabe en sadel design tidligere anset uopnåelige hjælp kulstof materiale. Resultatet er en ultra letvægts sadel med en udpræget unikt, organisk form.

Fleksibel kulstof base og ‘blad forår’ kulstof skinner:

Kulstof skinner af ALM sadlen er lagt på en unik måde, der giver dem mulighed for at arbejde som en bladfjeder, hvilket gør dem utrolig stærk alligevel med indbygget fleksibilitet for rytter komfort.

Designet i samarbejde med Airbus:

Fabric søgninger efter teknologier og materialer fra andre brancher, der kan gavne cyklister. Et samarbejde med Airbus Group Innovations introducerede rumfart teknologi til cykling, hvilket resulterer i udviklingen af ​​ALM sadlen.

Specifikationer:

Width_142mm

Length_282mm

Rails_Leaf foråret kulfiber

Base_Aerospace UD kulfiber

Pad_Ultra lys PU-skum

Cover_Vacuum bundet

Vægt limit_100kg