26% Tilbud

Everton Techno 7g Dame Sort - KAMPAGNE

4.999 DKK 3.699 DKK

▷SE DEN I BUTIK? BEMÆRK: Det er ikke alle cykler vi kan fremvise i butikken! Nogle står på lager usamlet!Ring eller skriv til os hvis du ønsker at se en bestemt model/størrelse i butikken. Så arrangerer vi også gerne en prøvetur.72 30 18 17 eller info@cykelexperten.dk. 100% Samlet Cyklen er parat og indstillet når du modtager den fra os. Vi monterer også det tilbehør du køber uden ekstra omkostninger! Læs mere omkring 100% samlet her. 6 Års Garanti Vi yder 6 års garanti på nye cykler! Garantien dækker fabrikationsfejl såfremt vores serviceintervaller overholdes. Læs mere i vores Garanti Bestemmelser.

Holdbarhed samt harmonisk design. Everton er praktiske, enkle og elegante cykler, der er gearet til at klare hverdagens strabadser. Derfor er Everton.. …Cykler med begge hjul på jorden..! Sporty citybike med 7 indvendige gear og rullebremser.

Ryd

Bemærk: Vi anbefaler KUN Klickfix kurv til denne cykel.

Varenummer: Everton_Techno_7g_Dame_Sort_2016 Kategorier: , Tag: Brand:

I begyndelsen bestod produktionen af reservedele og komponenter til cykler.
Fra starten af 1940’erne begyndte produktionen af cykler, som blev produceret på cykelstel, som Rasmus Peter Egedesø købte af den lokale stel-producent – Børge Kildemoes… Egedesø lakerede og dekorerede selv stellene og senere opbyggede Egedesø selv egen stel-produktion.

I starten af 1950’erne besluttede man at finde et navn til sine cykler. På daværende tidspunkt var cykel-markedet domineret af mange tyske cykel-navne – og da “Tysk” ikke var særligt populært i Danmark i den periode (relativt kort tid efter krigen), ville man hellere finde et Engelsk navn. Vel at mærke et engelsk-klingende navn, som samtidig var let at udtale på dansk – og valget faldt på EVERTON!

Everton navnet blev per 1. januar 1995 solgt til konkurrenterne Smith & Co. A/S i Odense, som i forvejen blandt andet rådede over et andet gammelt og meget kendt dansk cykelmærke, S.C.O. Det blev dog et relativt kort eventyr, da alle aktiviteter og varemærker, herunder Everton, d. 1. august 1997 blev overtaget af Børge Kildemoes Cykelfabrik A/S i Nr. Lyndelse syd for Odense, hvor mærket stadig hører hjemme.

Everton er den dag i dag stadig kendt for kvalitetscykler med fokus på brugsværdi, kvalitet og holdbarhed samt harmonisk design. Everton er praktiske, enkle og elegante cykler, der er gearet til at klare hverdagens strabadser.

Derfor er Everton…

…Cykler med begge hjul på jorden..!

Sporty citybike med 7 indvendige gear og rullebremser.

Stel: Aluminium.

Gear: 7 indvendige Shimano Nexus.

Bremser: Shimano rullebremser for og bag.

Dæk: 700x28c.

Andet: Skærme og rullebremser.

Master Cykelstørrelse & Master Farve

,

CX Cykel Modeller

CX Steltype