41.2% Tilbud

Everton Miniz Pige 1sp 16 - KAMPAGNE

1.699 DKK 999 DKK

▷SE DEN I BUTIK? BEMÆRK: Det er ikke alle cykler vi kan fremvise i butikken! Nogle står på lager usamlet! Ring eller skriv til os hvis du ønsker at se en bestemt model/størrelse i butikken. Så arrangerer vi også gerne en prøvetur. 72 30 18 17 eller megastore@cykelexperten.dk. 100% Samlet Cyklen er parat og indstillet når du modtager den fra os. Vi monterer også det tilbehør du køber uden ekstra omkostninger! Læs mere omkring 100% samlet her. 6 Års Garanti Vi yder 6 års garanti på nye cykler! Garantien dækker fabrikationsfejl såfremt vores serviceintervaller overholdes. Læs mere i vores Garanti Bestemmelser.

Få en god og sikker start på to hjul med Miniz børnecykler. Beskeden og givende. Trofast som få. Æder kilometer efter kilometer sammen med dig i fin form.

Ryd

Beskeden og givende. Trofast som få. Æder kilometer efter kilometer sammen med dig i fin form. Og selv om man ikke skal bedømme sin bedste ven på det ydre, kan du ikke undgå at bemærke det upåklagelige udseende. Uanset hvilken Everton du vælger, får du en praktisk
og solid kvalitetscykel designet til at tåle lidt af hvert og det danske klima.

Alle modeller er bygget på aluminiumstel for at holde vægten nede og cykelhumøret oppe. Hos cykelfans i alle aldre. Dag ud og dag ind. I mange, mange år.

Miniz
Til børn med fart på

Få en god og sikker start på to hjul med Miniz børnecykler.
Fra ca. 3 til 6 år.

MINIZ PIGE

16″

Alu

1 gear

Fod- og V-bremse

CX Geartype

CX Cykel Modeller

CX Cykelstørrelser

Du kunne også være interesseret i...