6 års garanti på cykler
Cykler lige til døren
4.7 stjerner på TrustPilot

Energibar


En energibar giver dig et energiboost til træning og konkurrence. Energibarer tager længere tid at optage end f.eks. en energigel – men til gengæld er effekten markant længerevarende. 

Energibarer fås i mange forskellige smagsvarianter og i flere forskellige størrelser. Nogle kan indtages før, nogle under og nogle efter din indsats. Se det store samlede udvalg af energibar her på siden.



Energibar til cykling - Giver og vedligeholder energi

En energibar er et effektivt redskab hvis du skal træne langt, eller køre cykelløb af længere distancer. Barerne er hurtige at spise og giver masser energi over en længere periode. De kan opbevares i baglommen i din cykeltrøje, så du altid har nem adgang til dem, og hurtigt kan få et skud energi. Er bakken lidt for hård at cykle op ad i dag? Så er energibaren den perfekte lille hjælper!

Energibarer kombineres ofte med energigels, så man kan holde kroppen kørende på et højt niveau i lang tid ad gangen. Desuden ligger energibarer også tungere i maven - så de kan give en mæthedsfornemmelse i længere tid.

Her på siden kan du finde et stort udvalg af energibarer. Nogle som enkelte barer, og andre som pakkeløsninger, hvor du får håndfuld barer til en god pris.

Du kan læse meget mere om, hvordan du forbereder dig bedst muligt til et cykelløb her. Her er energibaren et vigtigt element!

Stort sortiment af energibarer fra Powerbar og SIS

Vi fører energibarer fra store mærker som Powerbar og SIS hvor kvaliteten er helt i top, og mange professionelle cykelhold har bekræftet den høje kvalitet af produkterne. Sortimentet udskiftes dog løbende, og vi prøver fra tid til anden nye produkter af her på siden.

Hold øje på siden, da der ofte er et godt tilbud på energibarer. Hvis du kunne tænke dig at prøve dig igennem sortimentet, før du finder den helt rette smag for dig, så kan du også købe pakker af forskellige energibarer. 

Hvilken energibar skal jeg vælge?

Energibarer kan have mange forskellige størrelser og meget forskelligt indhold. Nogle lægger vægt på kun at indeholde naturlige ingredienser som kort, frugt og honning, mens andre er mere slagstærke og indeholder masser af gode energiboosters. 

Mange ender efter en periode med én eller to barer de foretrækker frem for de andre. I den sammenhæng kan det være en god idé at lave en større første ordre på en masse forskellige barer, som man kan afprøve. En smag og variant der er særligt populær blandt vores kunder er den lækre Powerbar med Cookies and Cream-smag. 

Meget afhænger af smag og konsistens, og hvad man synes bedst om at indtage mens man træder til på sin cykel. Du kan læse om indholdet af de forskellige produkter på bagsiden af indpakningen. 

Hvordan skal jeg tage min energibar til cykelturen?

Barerne indtages bedst sammen med vand, så fordøjelsen er hurtigere og barens effekt hurtigere mærkes. Skyl energibaren ned med vand i en smart drikkedunk. Vi har et stort udvalg af drikkedunke her. 

 Du tager typisk energibaren lige inden træningen eller cykelturen. Men hvis du bliver træt undervejs, kan du også booste din energi med en til energibar. Du kan også med fordel spise en energibar efter din cykeltur - så kommer du nemlig endnu hurtigere til hægterne igen og er klar til at gå resten af dagen i møde. 

Det er fordelagtigt at tage en energibar i stedet for et stort måltid mad, inden du træder op på jernhesten. Energibaren ligger nemlig mindre tungt i maven - og så er du klar til at suse derudaf! Også hvis du bare skal på en stille og rolig tur.

Køb din energibar hos os og få hurtig levering!

Er du klar til at bestille en lækker energibar hos os? Vi har levering fra 1-3 hverdage på cykeludstyr og tilbehør, så du behøver ikke vente længe! Du er også velkommen til at besøge vores fysiske butik i Vanløse, hvor du kan søge inspiration og få råd og vejledning fra vores dygtige eksperter. 

Har du nogle spørgsmål, sidder vi klar til at besvare dem på mail og telefon og hjælper dig godt på vej.

Hvad siger kunderne om Cykelexperten?

Er du interesseret i at vide hvad vores tidligere kunder synes om os, kan du læse mere på Trustpilot, hvor vi har en score på 4,6. Det betyder meget for os, at vores kunder er glade og tilfredse, og det vil derfor glæde os, hvis du har lyst til at lave en anmeldelse, efter du har modtaget dit produkt. 

Har du spørgsmål?

Så tøv ikke med at kontakte os på:

tlf.nr. +45 7230 1817 eller

mail: megastore@cykelexperten.dk