Hop til indholdet.
Elektriske dage hos Cykelexperten

ELEKTRISKE DAGE HOS CYKELEXPERTEN

Kom forbi og se Danmarks største udvalg af elcykler i Vanløse. Vores 1500m2 store forretning rummer altid 100 opladte elcykler klar til en prøvetur. Benyt dig af muligheden for at prøve, se og røre. Hvor stort batteri har du brug for? Skal du transportere børn, eller bruge cyklen som bil nummer 2? Med uddannet elcykel personale i butikken guider vi dig ALTID til det helt rigtige!

✘ 1500m2 stor elcykel butik i Vanløse, København!
✘ Altid 100 elcykler i butikken.
✘ Elcykel Testvindere og stærke tilbud.
✘ Lån Rentefrit til elcyklen via Basisbank.
✘ De stærkeste brands i branchen.

BMC elcykler

https://cykelexperten.dk/elcykler/?product_brand=bmc

Kreidler elcykler

Giant elcykler

Kalkhoff Agattu 2019 - inkl. børnepakke

Kalkhoff Dame elcykel med køreegenskaber som en almindelig cykel. Elcyklen er med 7 indvendige gear, kaliberbremser for/bag og fodbremse. Cyklen er udstyret med støtteben, pumpe, bagagebærer, skærme og bag/forlygte.

Inkl. børnepakke bestående af:

 

18.146 DKK
15.999 DKK

Kalkhoff Agattu 2019 - inkl. praktisk pakke

Kalkhoff Dame elcykel med køreegenskaber som en almindelig cykel. Elcyklen er med 7 indvendige gear, kaliberbremser for/bag og fodbremse. Cyklen er udstyret med støtteben, pumpe, bagagebærer, skærme og bag/forlygte.

Inkl. praktisk pakke bestående af:

 

17.646 DKK
15.499 DKK


 

Rigtig Gode Cykeltilbud Header

Cykelexperten.dk sætter vi fokus på miljø og bæredygtighed, og giver et grønt tilskud ved køb af udvalgte elcykler.

Elcyklen er blandt de mest energivenlige transportmidler, og bidrager til et bedre klima og en bedre folkesundhed. Hos Cykelexperten.dk har vi allerede rullet mange elcykler ud ad døren og hjem til kunderne, men vi vil gerne have endnu flere med ombord.

En elcykel er udelukkende drevet af elektricitet og det pedaltråd brugeren leverer. Transportformen er derfor et både billigere og grønnere alternativ til bil nummer to. Særligt i byområder, hvor bilerne er mange, er behovet for flere elcykler som alternativ, stort.

Ved køb af en af vores udvalgte modeller, giver vi derfor 1500,- kr. i rabat - et grønt energitilskud. Læs meget mere her!

1.500 kroner i grønt tilskud på elcykler

1.500 kroner i grønt tilskud på elcykler

1.500 kroner i grønt tilskud på elcykler

Hvorfor købe en elcykel?

Alternativ til bilen

Elcyklen kan være et grønt, sundt og ikke mindst et billigt alternativ til en bil nummer to.

Hvis du bor og pendler i byen, så er elcyklen ofte et hurtigere køretøj end bilen, da man ikke i samme grad er påvirket af myldretidstrafikken. Der findes to typer af elcykler hastighedsmæssigt - de almindelige, som kan køre op til 25 km/t, og så de superhurtige "speed pedelecs", som kan cykle op til 45 km/t.

Kvalitets elcykler

Du må ikke fravælge kvalitet når du køber en elcykel. Du skal undgå budget cykler fra supermarkeder og ukendte mærker.. Hos Cykelexperten har vi kun det bedste - og de stærkeste brands.

Vores mekanikere er certificeret og uddannede til at servicere og reparere elcykler. Din cykel er altid i trygge hænder hos os.

Elcykel rækkevidde

Rækkevidden på elcykler er afhængig af størrelsen på batteriet, vægt, dæktryk, terræn, hastighed, vindforhold, batterialder og hvordan du køre - puha. Derfor kan det være lidt forvirrende hvor langt du egentlig kan cykle på den pågældende elcykel. Derfor har vi lavet en overskuelig elcykel rækkevidde vejledning.

Tænker du på miljøet?

Elcyklen har ikke bare praktiske og økonomiske fordele, men er også et vigtigt redskab i kampen for at nedbringe CO2-udslippet. Selvom den skulle oplade med 100% "sort energi" er det stadig det mest klimavenlige og energi-effektive motoriserede køretøj, der findes.

FAVORITTEN

Blandt de bedste i testen hos Danmarks mest anerkendte forbrugermagasin. Arroyo C7+ HMB er den ubesværede og stabile måde at cykle på. Stærk centermotor og suveræne komponenter.

kr. 20.499 DKK

TESTVINDEREN

Bedst i test hos TÆNK – juli 2019. "Velfungerende elcykel, som giver en fantastisk køreoplevelse. Testpanelet var begejstret for den, og den er Bedst i test."

kr. 21.999 DKK

BUDGETTEN

Kalkhoff Dame El-Cykel med køreegenskaber som en almindelig cykel. Elcyklen er med 7 indvendige gear. Med Bosch Active Line motor.

kr. 14.499 DKK

SIKKER


Abus Bordo 110cm elcykellås

kr. 849,-

EKSTRA SIKKER

Abus Bordo med alarmAbus Bordo m. Alarm 90cm

kr. 1049,-

EKSTRA SIKKER

Specialized Ambush 45 km/t

kr, 899,-

SIKKER

Abus Pedelec 2.0 Elcykel Hjelm

kr. 999,-

TESTVINDEREN

Bedst i test hos TÆNK – juli 2019. "Velfungerende elcykel, som giver en fantastisk køreoplevelse. Testpanelet var begejstret for den, og den er Bedst i test."

kr. 19.799 DKK

DEN ELEGANTE

Moustache: Perfekt designet. Perfekt udstyret. Med sin Bosch Active Line Plus motor og affjedret forgaffel får du dynamisk og behagelig elcykel. Stilrent design.

kr. 22.299 DKK

DEN HELT NYE

Med flot affjedret forgaffel og integreret batteri får du en klassisk men alligevel helt moderne elcykel. Helt ny ULTIMATE 2020 model fra Gazelle.

kr. 24.999 DKK

KØR MED MERE

Ortlieb Elcykel Vandtætte TaskerOrtlieb Vandtætte tasker

kr. 799,-

BESKYT CYKLEN


Cykel Regnslag

kr. 379,-

KØR SOM SMURT


Finish Line Elcykel Olie

kr. 119,-

SE GODT UD


Elcykel Rens

kr. 99,-

VERDENS BEDSTE

Specialized hviler ikke på laurbærrene. Med sikkerhed i sit eget produkt lancerer de 2020 modellen af Vado allerede nu! Vigtigste opdatering på modellerne er tilføjelsen af et nyt display/styresystem, og forbedret geometri for bedre kørekomfort. 

kr. 25.999 DKK

DEN ALSIDIGE

Model udviklet til både herre og damer. Når det kommer til elcykler, er det ikke ofte du finder ord som “stilfuld” og “sjov” i beskrivelsen – lige indtil du møder Specialized’s Turbo Como model. Specielt lavet til byen – jo hårdere du træder i pedalerne, jo mere kraft får du tilført.

kr. 25.999 DKK

BESTSELLER

Model udviklet til både herre og damer - stærk pris for denne opdaterede 2020 model. Med en komfortabel geometri, et moderne, sportligt udseende og et ekstra boost fra den fuldt integrerede elmotor, giver en Turbo Como mere sjov til din cykeltur.

kr. 21.999 DKK

Hvad er en elcykel?

En el-cykel har et genopladeligt batteri og en el-motor monteret i forhjulet eller i center på cyklen.

Når du træder i pedalerne, slår motoren til og gør det nemmere og hurtigere for dig at cykle. Du bestemmer selv hvor meget hjælp du vil have af motoren via en knap på styret! En elcykel må max. køre 25/kmt.

Høj kvalitet er vigtig
Du må ikke fravælge kvalitet når du køber en elcykel. Du skal undgå budget cykler fra supermarkeder og forhandlere som ikke er cykelhandlere. Cykelexperten.dk er uddannet i at servicere, opdatere og vedligeholde elcykler.

Du kan tage en decideret sikkerhedsrisiko ved at købe en for billig el-cykel.
Service og Reperation
Det er ikke meget anderledes end en bil. En elcykel kræver mekanikere, der er uddannet og up-to-date. Hos Cykelexperten.dk er vores mekanikere jævnligt på kursus og certificeret til at reparere og service motorer fra f.eks. Bosch og Impulse.

Et godt værksted sikrer din investering.

VIL DU PRØVE EN ELCYKEL?

Du vil altid finde en elcykel som kan opfylde dit behov i vores 1500m2 store elcykel MEGASTORE i København. Her har vi altid 100+ EL-Cykler i udstilling. Vi vil meget varmt anbefale dig at kigge forbi, det er en enestående chance for at teste og prøve en ELcykel.

Cykelexperten MEGASTORE, Slotsherrensvej 103, Vanløse

Mandag til fredag: 10 - 17.30
Lørdag & Søndag: 10 - 14.00

Telefon: +45 7230 1817
Email: megastore@cykelexperten.dk

20% rabat på ikke nedsatte varer* – brug nedenstående kode i kassen:

BF20

15% rabat på ikke nedsatte cykler* – brug nedenstående kode i kassen:

BF15

*Rabatkoderne virker først på Black Friday d. 29/11 og gælder kun ONLINE. Der kan være enkelte varegrupper og brands, hvor rabatkoden ikke kan benyttes. Her i blandt 2020 cykler fra Specialized og Giant.

Cykelexperten.dk MEGASTORE Butik med 120 elcyklerVores fysiske butik i Vanløse holder forlænget åbent i forbindelse med Black Friday!

Black Friday d. 29/11 er åbningstiden:

08.00 – 19.00

Adresse:
Slotsherrensvej 103
2720 Vanløse

Butikken på Slotsherrensvej ligger 200 m fra Islev station.

Find Cykelexperten.dk Megastore på Kort

 

BLACK FRIDAY PRISGARANTI

Vent ikke – køb cyklen nu! Sætter VI cyklen ned på Black Friday, så får du differencen retur på gavekort.

Vi ved mange går og lurer, kigger, overvejer og måske mangler en cykel lige nu og her. For at imødekomme de mange forespørgsler om prisen falder yderligere Black Friday – giver vi differencen retur på gavekort – såfremt det sker.

– PRISGARANTIEN GÆLDER KUN FOR CYKLER KØBT I PERIODEN FRA 1/11-19 TIL 29/11-19

– DET ER KUNDENS EGET ANSVAR AT TAGE KONTAKT TIL OS INDEN D. 4/12-19 FOR AT GØRE BRUG AF PRISGARANTIEN

————————————————————————————–

▷ Cykler købt i MEGASTORE – Gavekort til butikken
▷ Cykler købt Online – Gavekort til webshoppen

*Det er kundens eget ansvar at komme i butikken eller kontakte webshoppen inden d. 4. december for udstedelse af gavekort!

*Det er kundens eget ansvar at dokumentere prisnedsættelsen enten ved billede eller udprint!

*Ordningen er gældende for cykler købt i perioden fra 1. nov. til 29. nov. 2019

*Gavekortet har en levetid på 1 år.

Webshop kunder skal skrive mail til webshop@cykelexperten.dk
Butikskunder i MEGASTORE, Vanløse skal møde op i butik.

NEM CYKEL

E-PAKKENMed Cykelexperten.dk’s NEM-CYKEL PAKKE får du ALT inkluderet for et lille om måneden!

Så slipper du for at bekymre dig om pludselige udgifter – service, reparationer og reservedele* er inkluderet i E-PAKKEN.

Det vil altså sige, at du kvit og frit kan komme forbi værkstedet i forbindelse ved eksempelvis:

– Serviceeftersyn
– Skift af slange ved punktering
– Skift af dæk, kæde, klinge, tandhjul og bremseklodser
– Justering af gear og bremser
– Generel justering og smøring af cykel

Cykelexperten.dk E-PAKKE kan tilkøbes både online og i vores Megastore i Vanløse, men skal være tilvalgt indenfor to måneder fra købsdato. Eksempelvis i forbindelse med dit første, gratis eftersyn.

E-PAKKEN tilbydes kun på udvalgte modeller (elcykler med indvendige gear).

 

FAQ

Hvor ofte kan jeg få min cykel serviceret?
I alle aftalens 40 måneder kan du få din cykel serviceret så ofte du ønsker. Vi indkalder desuden til et større garantieftersyn én gang årligt.

Kan E-pakken tilkøbes senere?
Ja. E-pakken kan tilkøbes i de første 2 måneder efter køb af cykel.

Gælder E-pakken i hele Danmark?
Du kan sagtens tilkøbe E-pakken selvom du bor i Jylland. Reparationer, justeringer og service, skal dog varetages i Cykelexperten.dk Megastore i Vanløse.

Kan jeg tilkøbe E-pakken på alle cykler?
Nej. E-pakken kan kun benyttes på udvalgte elcykler. Du kan her på siden se, nøjagtig hvilke cykler der kan købes med E-pakken.

Hvad sker der med E-pakken, hvis min cykel bliver stjålet?
E-pakken fortsætter hvis din cykel bliver stjålet eller af anden grund skal udskiftes. Pakken videreføres kun på cykler købt hos Cykelexperten.dk.

Det med småt?
Læs mere om E-PAKKEN her

E-PAKKEN

E-PAKKENMed Cykelexperten.dk’s E-PAKKE slipper du for at bekymre dig om pludselige udgifter – service, reparationer og reservedele* er inkluderet i E-PAKKEN.

Det vil altså sige, at du kvit og frit kan komme forbi værkstedet i forbindelse ved eksempelvis:

– Serviceeftersyn
– Skift af slange ved punktering
– Skift af dæk, kæde, klinge, tandhjul og bremseklodser
– Justering af gear og bremser
– Generel justering og smøring af cykel

Cykelexperten.dk E-PAKKE kan tilkøbes både online og i vores Megastore i Vanløse, men skal være tilvalgt indenfor to måneder fra købsdato. Eksempelvis i forbindelse med dit første, gratis eftersyn.

E-PAKKEN tilbydes kun på udvalgte modeller (elcykler med indvendige gear).

 

FAQ

Hvor ofte kan jeg få min cykel serviceret?
I alle aftalens 40 måneder kan du få din cykel serviceret så ofte du ønsker. Vi indkalder desuden til et større garantieftersyn én gang årligt.

Kan E-pakken tilkøbes senere?
Ja. E-pakken kan tilkøbes i de første 2 måneder efter køb af cykel.

Gælder E-pakken i hele Danmark?
Du kan sagtens tilkøbe E-pakken selvom du bor i Jylland. Reparationer, justeringer og service, skal dog varetages i Cykelexperten.dk Megastore i Vanløse.

Kan jeg tilkøbe E-pakken på alle cykler?
Nej. E-pakken kan kun benyttes på udvalgte elcykler. Du kan her på siden se, nøjagtig hvilke cykler der kan købes med E-pakken.

Hvad sker der med E-pakken, hvis min cykel bliver stjålet?
E-pakken fortsætter hvis din cykel bliver stjålet eller af anden grund skal udskiftes. Pakken videreføres kun på cykler købt hos Cykelexperten.dk.

Det med småt?
Læs mere om E-PAKKEN her

NEM-SERVICE

E-pakkenFå din cykel serviceret når du vil, i 6 år fra købsdato. Med Cykelexperten.dk Nem-Service står vi løbende for justering og smøring af din cykel, mod et engangsbeløb på 299,-Vores eneste krav er, at du sideløbende følger vores 6-års serviceaftale.

For elcykler er prisen på Nem-Service 499,-

Cykelexperten.dk Nem-Service kan tilkøbes både i butikken og gennem vores online webshop.

Vælg nedenfor hvilken NEM-SERVICE pakke du ønsker

 

FAQ

Hvor ofte kan jeg benytte Nem-Service?
Lige når du har lyst. Du møder blot op i Megastore i Vanløse med din cykel.

Min cykel er blevet stjålet, hvad gør jeg?
Du kan videreføre Nem-Service til en ny cykel, lige så mange gange du ønsker – både hvis din gamle cykel er blevet stjålet eller solgt. Din nye cykel skal dog være købt hos Cykelexperten.dk.

Man kan kun benytte Nem-Service på én cykel ad gangen.

Hvor længe kan Nem-Service benyttes?
Nem-Service er gældende i 6 år fra købsdato.

Hvor længe skal jeg vente, på at få min cykel serviceret?
Ventetiden kan variere på Nem-Service. I nogle perioder kan vi klare et service på dagen, i de travleste måneder kan der forekomme længere ventetid.

 

Se også vores side om NEM-SERVICE 

Udfyld nedenstående formular, og så kontakter vi dig hurtigst muligt!
Du kan også ringe til os i hverdage mellem 10-17.30