Hop til indholdet.
Elektriske dage hos Cykelexperten - gode tilbud på elcykler

ELEKTRISKE DAGE HELE MAJ

Kom forbi og se Danmarks største udvalg af elcykler i Vanløse. Vores 1500m2 store forretning rummer altid 100 opladte elcykler klar til en prøvetur. Benyt dig af muligheden for at prøve, se og røre. Hvor stort batteri har du brug for? Skal du transportere børn, eller bruge cyklen som bil nummer 2? Med uddannet elcykel personale i butikken guider vi dig ALTID til det helt rigtige!

✘ 1500m2 stor elcykel butik i Vanløse, København!
✘ Altid 100 elcykler i butikken.
✘ Elcykel Testvindere og stærke tilbud.
✘ Lån Rentefrit til elcyklen via Basisbank.
✘ De stærkeste brands i branchen.

Hvorfor købe en elcykel?

Alternativ til bilen

Elcyklen kan være et grønt, sundt og ikke mindst et billigt alternativ til en bil nummer to.

Hvis du bor og pendler i byen, så er elcyklen ofte et hurtigere køretøj end bilen, da man ikke i samme grad er påvirket af myldretidstrafikken. Der findes to typer af elcykler hastighedsmæssigt - de almindelige, som kan køre op til 25 km/t, og så de superhurtige "speed pedelecs", som kan cykle op til 45 km/t.

Kvalitets elcykler

Du må ikke fravælge kvalitet når du køber en elcykel. Du skal undgå budget cykler fra supermarkeder og ukendte mærker.. Hos Cykelexperten har vi kun det bedste - og de stærkeste brands.

Vores mekanikere er certificeret og uddannede til at servicere og reparere elcykler. Din cykel er altid i trygge hænder hos os.

Elcykel rækkevidde

Rækkevidden på elcykler er afhængig af størrelsen på batteriet, vægt, dæktryk, terræn, hastighed, vindforhold, batterialder og hvordan du køre - puha. Derfor kan det være lidt forvirrende hvor langt du egentlig kan cykle på den pågældende elcykel. Derfor har vi lavet en overskuelig elcykel rækkevidde vejledning.

Tænker du på miljøet?

Elcyklen har ikke bare praktiske og økonomiske fordele, men er også et vigtigt redskab i kampen for at nedbringe CO2-udslippet. Selvom den skulle oplade med 100% "sort energi" er det stadig det mest klimavenlige og energi-effektive motoriserede køretøj, der findes.

FAVORITTEN

Blandt de bedste i testen hos Danmarks mest anerkendte forbrugermagasin. Arroyo C7+ HMB er den ubesværede og stabile måde at cykle på. Stærk centermotor og suveræne komponenter.

kr. 17.999 DKK

BUDGETTEN

Fuldt udstyret sporty elcykel til lavpris. På denne fuldt udstyrede elcykel cykler du problemfrit. Bosch centermotoren er beregnet både til bakker og flad vej.

kr. 16.499 DKK

DEN SPORTY

Fantastisk elegant og letkørende elcykel citybike. Stærk motor og batteri – så ingen bakke er for høj og ingen destination for langt væk.

kr. 22.999 DKK

SIKKER


Abus Bordo 110cm elcykellås

kr, 999,-

EKSTRA SIKKER

Abus Bordo m. Alarm 110cm

kr, 1349,-

EKSTRA SIKKER

Specialized Ambush 45 km/t

kr. 1049,-

 

SIKKER


Abus Pedelec+ Elcykel Hjelm

kr, 1099,-

DEN KLASSISKE

Testvinderen Arroyo C7+ HMB er en klassisk herre elcykel. Det komfortdesignede stel og den stærke centermotor gør, at du kommer frem overalt.

kr. 18.999 DKK

DEN ELEGANTE

Gazelle: Fantastisk elegant og letkørende elcykel citybike. Stærk motor og batteri – så ingen bakke er for høj og ingen destination for langt væk.

kr. 22.999 DKK

DEN SPORTY

Elegant og letkørende elcykel fra Cannondale. Når motoren slår fra ved 25 km/t er den stadig nem at træde op i højre op i fart på grund af sin lave vægt.

kr. 21.299 DKK

KØR LÆNGERE

Blackburn Fodpumpe

kr, 249,-

BESKYT CYKLEN


Cykel Regnslag

kr, 379,-
kr. 449,-

KØR SOM SMURT


Finish Line Elcykel Olie

kr. 119,-

SE GODT UD


Elcykel Rens

kr. 99,-

VERDENS BEDSTE

Specialized hviler ikke på laurbærrene. Med sikkerhed i sit eget produkt lancerer de 2020 modellen af Vado allerede nu! Vigtigste opdatering på modellerne er tilføjelsen af et nyt display/styresystem, og forbedret geometri for bedre kørekomfort. 

kr. 24.999 DKK

DEN ALSIDIGE

Model udviklet til både herre og damer. Når det kommer til elcykler, er det ikke ofte du finder ord som “stilfuld” og “sjov” i beskrivelsen – lige indtil du møder Specialized’s Turbo Como model. Specielt lavet til byen – jo hårdere du træder i pedalerne, jo mere kraft får du tilført.

kr. 24.999 DKK

BESTSELLER

Model udviklet til både herre og damer - stærk pris for denne opdaterede 2020 model. Med en komfortabel geometri, et moderne, sportligt udseende og et ekstra boost fra den fuldt integrerede elmotor, giver en Turbo Como mere sjov til din cykeltur.

kr. 21.499 DKK

Hvad er en elcykel?

En el-cykel har et genopladeligt batteri og en el-motor monteret i forhjulet eller i center på cyklen.

Når du træder i pedalerne, slår motoren til og gør det nemmere og hurtigere for dig at cykle. Du bestemmer selv hvor meget hjælp du vil have af motoren via en knap på styret! En elcykel må max. køre 25/kmt.

Høj kvalitet er vigtig
Du må ikke fravælge kvalitet når du køber en elcykel. Du skal undgå budget cykler fra supermarkeder og forhandlere som ikke er cykelhandlere. Cykelexperten.dk er uddannet i at servicere, opdatere og vedligeholde elcykler.

Du kan tage en decideret sikkerhedsrisiko ved at købe en for billig el-cykel.
Service og Reperation
Det er ikke meget anderledes end en bil. En elcykel kræver mekanikere, der er uddannet og up-to-date. Hos Cykelexperten.dk er vores mekanikere jævnligt på kursus og certificeret til at reparere og service motorer fra f.eks. Bosch og Impulse.

Et godt værksted sikrer din investering.

Speed pedelecs - elcykler der kan køre 45 km/t

FAKTA - SPEED-PEDELECS - 45 km/t elcykler

✓ Tilladt på cykelstierne fra på søndag 1. juli 2018
✓ Har en tophastighed på 45 km/t.
✓ Det er lovpligtigt at bruge hjelm
✓ Aldersgrænsen er minimum 15 år
✓ Personer ml. 15-18 år skal dog have knallertkørekort
✓ Du skal køre efter forholdene
✓ Cyklerne skal IKKE længere indregistreres
✓ Du skal/må køre på cykelstier efter forholdene
✓ Godkendt cykelhjelm skal benyttes.
✓ Anhænger må IKKE tilkobles.
✓ Der må IKKE køres med barnesæde.
✓ Forsikring: iht. Færdelsslovens §16 - er det forsikringspligt i form af en ansvarsforsikring.

 

TV2 Nyhederne besøger Cykelexperten

 

En elcykel der kan køre op til 45 kilometer i timen anbefaler vi til rigtige pendlere der har strækninger hvor den ekstra fart giver mening. Pludseligt kan du på en større strækning udkonkurrere biler, bus og tog på hastighed.

En 45 km/t elcykel behøver ikke køre hurtigt hele tiden, motoren hjælper fortsat kun ved assisterende tråd. Det er bestemt ikke nemt for enhver at træde en elcykel til 45 km/t. Men på bestemte strækninger kan det omvendt være fantastisk ikke at være begrænset af 25 km/t.

Længere rækkevidde
Lavere pris
Større udvalg
Perfekt til børnetransport
Må tilkobles anhænger
Du må godt "glemme" hjelmen

Langsommere

Fartoverskud
Du kommer hurtigere frem
Godt og sundt alternativt til knallert
Perfekt til lange pendlerture

Anhænger må IKKE tilkobles
Der må IKKE køres med barnesæde
Cykelhjelm er lovkrav
Kasko Ansvarsforsikring nødvendig!

HURTIG

Speed Pedelec elcykel med assistance op til 45 km/t. Gazelle er berømt for sit design, kvaliteten og den høje fart. CityZen Speed er den perfekte pendlercykel og super alternativ til bil, tog og bus.

kr. 32.999 DKK

HURTIGERE

Turbo Vado – en elcykel, der er udviklet til at komme hurtigere rundt end nogensinde før. Motoren har en blød, stille og vibrationsfri kraftoverførelse. Jo hårdere du træder i pedalerne, jo mere kraft får du tilført.

kr. 32.999 DKK

HURTIGST

Elcykel med tophastighed på 45 km/t – en såkaldt Speed Pedelec. Ligeså elegant og lydløs som de andre Vado modeller. Super Pedelec Elcykler som Vado 6.0. er den perfekte løsning for “super pendlere”.

kr. 35.999 DKK

Rigtig Gode Cykeltilbud Header

 Alle Elcykler   •   Alle Tilbud   •   Ekstreme Tilbud 

VIL DU PRØVE EN ELCYKEL?

Du vil altid finde en elcykel som kan opfylde dit behov i vores 1500m2 store elcykel MEGASTORE i København. Her har vi altid 100+ EL-Cykler i udstilling. Vi vil meget varmt anbefale dig at kigge forbi, det er en enestående chance for at teste og prøve en ELcykel.

Cykelexperten MEGASTORE, Slotsherrensvej 103, Vanløse

Mandag til fredag: 10 - 17.30
Lørdag & Søndag: 10 - 14.00

Telefon: +45 7230 1817
Email: megastore@cykelexperten.dk

Udfyld nedenstående formular, og så kontakter vi dig hurtigst muligt!
Du kan også ringe til os i hverdage mellem 10-17.30