Elcykler

Køb din Elcykel her. Vi har altid over 100 elcykler i udstillingen i vores butik i Vanløse og over 1200 elcykler på lager. Vi kalder det ELCYKEL  TESTCENTER – i det vi du altid kan prøve en elcykel, og vi har Danmarks største udvalg med speciale i Kalkhoff, Gazelle og Specialized.

Elcyklen hjælper dig på de længere cykelture ved hjælp af en motor. Motoren drives af et batteri, som ofte er placeret under bagagebæreren. Vælg din elcykel frem for bilen, og tænk på miljøet og sundhed. Med en elcykel får du den ekstra kraft så du kan komme fra A til B stort set uden at få sved på panden.

Du kan finde både billige og dyrere elcykler her i vores webshop og i vores butik, så der er cykler til at dække et hvert behov du måtte have. Som noget helt nyt har vi efter den nye lovgivning også fået en masse nye 45 km/t Speed Pedelec Elcykler i butikken!

Du er også altid mere end velkommen til at komme ned i vores butik og få vejledning eller skrive eller ringe til os. Vi hjælper gerne med at sikre at du får den helt rigtige cykel.

Elcykel Tilbud - Spar op til 26% i vores udsalg af Elcykler.