Hop til indholdet.

ELCYKEL DEMO DAGE I MEGASTORE, VANLØSE

Kom forbi og benyt dig af muligheden for at prøve, se og røre. Skal du f.eks. gå efter en cykel med frontmotor eller centermotor? og hvor stort batteri har du brug for? Skal du transportere børn, eller bruge cyklen som bil nummer 2? Med over 100 elcykler i butikken guider vi dig til det helt rigtige!

✘ 1500m2 stor elcykel butik i Vanløse, København!
✘ Altid 100 elcykler i butikken.
✘ Elcykel Testvindere og stærke tilbud.
✘ Lån Rentefrit til elcyklen via Lånlet.

Se vores tilbud på elcykler

TESTVINDEREN

Agattu: Bedst i test hos forbrugermagasinet TÆNK: Kalkhoff Agattu Dame i7, kører i mål langt foran alle de andre, vurderer testdommerne.” VORES EGEN BESTSELLER!

kr. 15.999 DKK

DEN SMUKKE

Jubilee: Ny for 2018 med alle forventninger om at det bliver vores bestseller. Kører som en almindelig cykel - ligenu køb den med ekstra stort 500w batteri,

kr. 17.499 DKK
(før 18.999)

DEN SPORTY

Gazelle: Fantastisk elegant og letkørende elcykel citybike. Stærk motor og batteri - så ingen bakke er for høj og ingen destination for langt væk.

kr. 19.499 DKK
(før 21.999)

SIKKER


Abus Bordo 110cm elcykellås

kr. 999,-

EKSTRA SIKKER

Abus Bordo m. Alarm

kr. 1199,-

SIKKER


Abus Urban-I 2.0

kr. 599,-

EKSTRA SIKKER


Abus Pedelec+ Elcykel Hjelm

kr. 1099,-

DEN KLASSISKE

Kalkhoff Pro: Kalkhoff vinder test efter test og kører i mål langt foran alle sine konkurrenter. Kraftig, stabil og klassisk cykel - en rigtig "herrecykel". NU MED STOR UDSTYRSPAKKE!

kr. 18.999 DKK
(før 21.949)

DEN SPORTY

Gazelle: Fantastisk elegant og letkørende elcykel citybike. Stærk motor og batteri – så ingen bakke er for høj og ingen destination for langt væk.

kr. 22.999 DKK

DEN ELEGANTE

Kalkhoff Integrale: Limited Edition version af den sporty super elegante elcykel. Lydløst og vedligeholdelsesfri remtræk og unikke detaljer i træ og læder.

kr. 32.799 DKK
(før 40.999)

KØR LÆNGERE


Blackburn Fodpumpe

kr, 249,-

BESKYT CYKLEN


Cykel Regnslag

kr, 379,-
kr. 449,-

KØR SOM SMURT


Finish Line Elcykel Olie

kr. 149,-

SE GODT UD


Elcykel Rens

kr. 99,-

OUTSIDEREN

Haibike: Kom i butikken og se udvalget af Haibikes! Super frække og stærkt sammensatte sporty elcykler med fede farvekombinationer. Haibike er nyt mærke hos Cykelexperten.dk 

kr. 15.999 DKK

TIL JUNGLEN

Giant Explore: Rigtig urban cykel perfekt til asfalt-junglen. 10 udvendige gear og brede dæk får dig hurtigt igennem byen og giver dig friheden til at tage en afstikker!

kr. 17.799 DKK
(før 21.999)

TIL SPORET

Scott: Kraftfuld elcykel - flå skovens spor op uden at have noget i stængerne. Kør med vennerne - eller giv dem baghjul selvom formen måske ikke lige er der!

kr. 18.999 DKK

Hvad er en elcykel?

En el-cykel har et genopladeligt batteri og en el-motor monteret i forhjulet eller i center på cyklen.

Når du træder i pedalerne, slår motoren til og gør det nemmere og hurtigere for dig at cykle. Du bestemmer selv hvor meget hjælp du vil have af motoren via en knap på styret! En elcykel må max. køre 25/kmt.

Høj kvalitet er vigtig
Du må ikke fravælge kvalitet når du køber en elcykel. Du skal undgå budget cykler fra supermarkeder og forhandlere som ikke er cykelhandlere. Cykelexperten.dk er uddannet i at servicere, opdatere og vedligeholde elcykler.

Du kan tage en decideret sikkerhedsrisiko ved at købe en for billig el-cykel.
Service og Reperation
Det er ikke meget anderledes end en bil. En elcykel kræver mekanikere, der er uddannet og up-to-date. Hos Cykelexperten.dk er vores mekanikere jævnligt på kursus og certificeret til at reparere og service motorer fra f.eks. Bosch og Impulse.

Et godt værksted sikrer din investering.

Se alle Cykelexperten.dk's elcykler

VIL DU PRØVE EN ELCYKEL?

Du vil altid finde en elcykel som kan opfylde dit behov i vores 1500m2 store elcykel MEGASTORE i København. Her har vi altid 100+ EL-Cykler i udstilling. Vi vil meget varmt anbefale dig at kigge forbi, det er en enestående chance for at teste og prøve en ELcykel.

Cykelexperten MEGASTORE, Slotsherrensvej 103, Vanløse

Telefon: +45 7230 1817

Email: megastore@cykelexperten.dk