Hop til indholdet.

ELcykel demo dag

Flere gange om året får vi besøg af EL-Cykel demobussen fra Tyskland. Sidste gang vi så den var i Marts 2017. Du kan skrive dig op til at få besked hvornår demo-bussen kommer forbi igen.

 


Elcykel Demo Dag. De tyske giganter kommer til Cykelexperten.dk Megastore tirsdag d. 14 Marts 2017. Kalkhoff og Focus kommer med deres demobus og har over 20 cykler med. Så kom ned og prøvekør, samt få en snak om “din nye El cykel”.

Cykelexperten.dk MEGASTORE
Slotsherrensvej 103

2720  Vanløse

Hele ugen sætter vi derfor ekstra fokus på EL-Cykler. Du vil derfor finde ekstra gode tilbud i vores 1500m2 store MEGASTORE, hvor vi altid har 100+ EL-Cykler i udstilling. Vi vil meget varmt anbefale dig at kigge forbi, det er en enestående chance for at teste og prøve en ELcykel.


De ELCykler vi forventer bussen har med er følgende! 

Focus Bold2 29” Kalkhoff Sahel Compact I8 Kalkhoff Pro Connect I10
Focus Jam2 Pro Plus 27” Kalkhoff Pro Connect I8 Prem Kalkhoff Agattu I7R HS
Focus Jam2 Factory Plus 27” Kalkhoff Select S8R Kalkhoff Select S8 DI2
Kalkhoff Agattu B7R Kalkhoff Pro Connect B10 Kalkhoff Select XXL I8R
Kalkhoff TR Integrale I10    
 
Sammenlignet med tog og bil, har el-cyklen mange fordele. Af disse fordele, er to af dem helt centrale – dels er der en økonomisk gevinst at indhente og dels skåner man miljøet. Ydermere er den personlige belønning heraf solid god motion – og den er faktisk god nok – man får i den grad også motion af at benytte el-cyklen, selvom flere vil mene det modsatte. Konkret siges der, at el-cyklen er snyd. Dette modsiger cykeleksperter med følgende argumentation.

»Hvem er det som snydes til sidst? Er det den almindelige cyklist man ovehaler på cykelstien, eller bilisten som bliver ladt tilbage på vejen fordi der kø.”

 
ElCykel Demo Dag med Focus ELCykel - Kom og test
 
ElCykel Demo Dag med Kalkhoff ELCykel - Kom og prøv
 
ElCykel Demo Dag med kæmpe bus fra Tyskland - Kom og prøv
 
ElCykel Demo Dag med kæmpe bus fra Tyskland - Kom og test