Hop til indholdet.

Skriv dig op

Flere gange om året får vi besøg af EL-Cykel demobusser fra Tyskland og øvrige Europa. Demobussen kommer med cykler fra f.eks. Gazelle, Kalkhoff, Specialized, Scott og Cannondale. Du kan skrive dig op til at få besked hvornår demo-bussen kommer forbi igen.

 

Når elcykel demobussen er forbi kan du prøvekøre endnu flere cykler end normalt samt få en snak om "din nye El cykel".

Cykelexperten.dk MEGASTORE
Slotsherrensvej 103

2720  Vanløse

Flere måneder om året sætter vi ekstra fokus på EL-Cykler. Du vil derfor finde ekstra gode tilbud i vores 1500m2 store MEGASTORE, hvor vi altid har 100+ EL-Cykler i udstilling. Vi vil meget varmt anbefale dig at kigge forbi, det er en enestående chance for at teste og prøve en ELcykel.
ELCYKLENS FORDELE
Sammenlignet med tog og bil, har el-cyklen mange fordele. Af disse fordele, er to af dem helt centrale – dels er der en økonomisk gevinst at indhente og dels skåner man miljøet. Ydermere er den personlige belønning heraf solid god motion – og den er faktisk god nok – man får i den grad også motion af at benytte el-cyklen, selvom flere vil mene det modsatte. Konkret siges der, at el-cyklen er snyd. Dette modsiger cykeleksperter med følgende argumentation.

»Hvem er det som snydes til sidst? Er det den almindelige cyklist man ovehaler på cykelstien, eller bilisten som bliver ladt tilbage på vejen fordi der kø."

ElCykel Demo Dag med Focus ELCykel - Kom og test
ElCykel Demo Dag med Kalkhoff ELCykel - Kom og prøv
ElCykel Demo Dag med kæmpe bus fra Tyskland - Kom og prøv
ElCykel Demo Dag med kæmpe bus fra Tyskland - Kom og test

ELcykel demo dag

Flere gange om året får vi besøg af EL-Cykel demobussen fra Tyskland. Demobussen kommer med cykler fra Gazelle, Kalkhoff, Scott og Winora. Du kan skrive dig op til at få besked hvornår demo-bussen kommer forbi igen.