8.8% Tilbud

Ebsen Rømø STePS 418Wh Herre 2019 - sort

16.999 DKK 15.499 DKK

▷SE DEN I BUTIK? BEMÆRK: Det er ikke alle cykler vi kan fremvise i butikken! Nogle står på lager usamlet! Ring eller skriv til os hvis du ønsker at se en bestemt model/størrelse i butikken. Så arrangerer vi også gerne en prøvetur. 72 30 18 17 eller info@cykelexperten.dk. 100% Samlet Cyklen er parat og indstillet når du modtager den fra os. Vi monterer også det tilbehør du køber uden ekstra omkostninger! Læs mere omkring 100% samlet her. 6 Års Garanti Vi yder 6 års garanti på nye cykler! Garantien dækker fabrikationsfejl såfremt vores serviceintervaller overholdes. Læs mere i vores Garanti Bestemmelser.

Dansk produceret elcykel fra Ebsen. Udstyret med kvalitets komponenter og motor fra Shimano. Kommert med STePS centermotor oget stort 418Wh batteri for lang rækkevidde. Brede dæk med ekstra indlæg, solid bremseskive foran, og fodbremse bagpå. Du får her en elcykel med ekstrem god komfort og lad vedligeholdelse. Et perfekt transportmiddel til og fra arbejde, samt en tur i det grønne.

Ryd
Varenummer (SKU): N/A Varekategorier: , , Brand:

Med Ebsen Go Green elcykel program får du dansk design i høj kvalitet, lydsvage motorer, brugervenlige betjeningspaneler og batteri med en lang rækkevidde. Ligeledes kan du regne med dnsk support hvis der skulle opstå spørgsmål.

Ebsen elcykler er designet og bygget til det danske vejr og klima. Ebsen har elcykler der er tilpasset dit behov hvad enten du er motionist eller om du ønsker en mere sporty kørestilling.

Shimano STePS E6000: Et system med komponenter, som er installeret på en elcykel til at støtte dig i alle dine cykeloplevelser. Uanset om du vil cykle hurtigt gennem bytrafikken for at komme på arbejde eller tage på en sund cykeltur ude på landet, når du din destination frisk og fuld af energi. Centermotoren kan hjælpe op til 25km/time og assistance niveauet er fra 70% til 230%. Motor Vægt: 3,2 kg. Drejningsmoment ca. 50 Nm.

Steltype aluminium 6061 Stel
Forgaffel
Gear Shimano Nexus, 7 speed
Motor Shimano STePS
Rækkevidde ▷ Beregn rækkevidden på elcyklen
Batteri 36V, 11.6Ah, 418Wh
Forbremse Shimano Hydrauliske Bremser
Bagbremse Shimano Hydrauliske Bremser
Fælge/Dæk Dæk m. 5mm indlæg for bedre punkteringsbeskyttelse.
Yderligere Specifikationer: Ergonomiske Greb, Lys for og bag, Lås. Indfarvet Skærme-bagagebærer.

 

 

CX Cykel Farver (Pick)

CX Gear Antal

CX Bremsetype

,

CX Cykelstørrelser

,

CX El-Motor Mærke

CX Batteristørrelse

CX Farver

Black Matt

CX Motortype

CX Geartype

CX Steltype

CX Årgang

CX Dame el Herre

CX Cykel Modeller

CX Varetype

,

Du kunne også være interesseret i...