Ebsen Rømø Bosch 500Wh Dame 2019 - sort

19.999 DKK

▷SE DEN I BUTIK? BEMÆRK: Det er ikke alle cykler vi kan fremvise i butikken! Nogle står på lager usamlet! Ring eller skriv til os hvis du ønsker at se en bestemt model/størrelse i butikken. Så arrangerer vi også gerne en prøvetur. 72 30 18 17 eller info@cykelexperten.dk. 100% Samlet Cyklen er parat og indstillet når du modtager den fra os. Vi monterer også det tilbehør du køber uden ekstra omkostninger! Læs mere omkring 100% samlet her. 6 Års Garanti Vi yder 6 års garanti på nye cykler! Garantien dækker fabrikationsfejl såfremt vores serviceintervaller overholdes. Læs mere i vores Garanti Bestemmelser.

Dansk produceret elcykel fra Ebsen. Udstyret med kvalitets komponenter fra Bosch og Shimano. Kommert med Bosch Active Line centermotor og et stort 500w batteri for lang rækkevidde. Brede dæk med ekstra indlæg, solid bremseskive foran, og fodbremse bagpå. Du får her en elcykel med ekstrem god komfort og lad vedligeholdelse. Et perfekt transportmiddel til og fra arbejde, samt en tur i det grønne.

Kurv på cyklen? På cykler med affjedret forgaffel anbefaler vi Klickfix Kurv.

Ryd
Varenummer (SKU): N/A Varekategorier: , , Brand:

Med Ebsen Go Green elcykel program får du dansk design i høj kvalitet, lydsvage motorer, brugervenlige betjeningspaneler og batteri med en lang rækkevidde. Ligeledes kan du regne med dnsk support hvis der skulle opstå spørgsmål.

Ebsen elcykler er designet og bygget til det danske vejr og klima. Ebsen har elcykler der er tilpasset dit behov hvad enten du er motionist eller om du ønsker en mere sporty kørestilling.

Steltype aluminium 6061 Stel
Forgaffel Affjedret forgaffel med lockout
Gear Shimano Nexus, 7 speed
Motor Bosch Active, 250W, 40Nm, 25km/h
Rækkevidde ▷ Beregn rækkevidden hos Bosch
Batteri Bosch PowerPack 500Wh
Forbremse Shimano Hydrauliske Bremser
Bagbremse Shimano Hydrauliske Bremser
Fælge/Dæk Dæk m. 5mm indlæg for bedre punkteringsbeskyttelse.
Yderligere Specifikationer: Lås, ergonomiske greb, lys for og bag, justerbar fremfind.

 

 

CX Cykel Farver (Pick)

CX Gear Antal

CX Bremsetype

,

CX Cykelstørrelser

CX El-Motor Mærke

CX Batteristørrelse

CX Farver

Black Matt

CX Motortype

CX Geartype

CX Steltype

CX Årgang

CX Dame el Herre

CX Cykel Modeller

CX Varetype

,

Du kunne også være interesseret i...