6 års garanti på cykler
Cykler lige til døren
4.7 stjerner på TrustPilot

Cykler med remtræk


Cykler med remtræk

Træt af olie på fingre og på tøjet? Cykler med remtræk er svaret på dine problemer!

Cykelkæden er erstattet af et innovativt remtræk. Det er både mere letløbende og støjsvagt, og det er altid rent, så cyklen altid er lige til at bruge.

Der er flere fordele med et bæltetrukket cykel sammenlignet med en cykelkæde – eksempelvis skal det ikke smøres, er lydløs, er lettere (vejer typisk en tredjedel af en almindelig kæde) og længere holdbarhed. Alt dette er med til at give en stille og rolig, og ikke mindst næsten vedligholdesesfri køreoplevelse.

Fordele ved en cykel med remtræk


En af de største fordele er, at et remtræk til cykel holder længere end en kæde. Man kan som hovedregel kan regne med, at et remtræk holder omkring dobbelt så længe som et kædetræk gør. Nogle beretter, at de har cyklet over 30.000 km, før de har udskiftet dele i remtrækket!

En af grundene til at et remtræk er mere holdbart er, at remmen/bæltet ikke strækkes på samme måde som en cykelkæde gør, når den bliver brugt. Og da remmen ikke bliver trukket længere, er der heller ikke på meget slid på tandhjulet, der derfor heller ikke skal skiftes så ofte. Du slipper altså dermed også for at skulle koncentrere dig om jævnligt at skulle smørre og stramme kæden.

Med et remtræk på din hverdagscykel bliver du også fantastisk glad for at slippe for at stå med en afhoppet kæde på vej til arbejdet en kold våd morgen. Et remtræk kan ikke hoppe af og remmen knækker sjældent. Remmene er oftest lavet af gummi, plast eller kulfiber, derfor slipper du også for rust. En almindelig kæde vil med tiden ruste, og dit tråd vil derfor også føles mere hakkende. i det hele taget er køreoplevelsen med rem meget mere “smooth”.