Hop til indholdet.

Cykler København

Leder du efter cykler og elcykler i København? Så er Cykelexperten.dk det helt rette valg – vores cykelforretning og værksted er beliggende i Vanløse, men vi har personlig levering af cykler, hvis du bor i København og omegn! Kig ind på vores webshop og få leveret direkte til døren.

På Slotsherrensvej 103 ligger vores MEGASTORE, hvor der er cykler fordelt på over 1500 m². Her har vi stab på 15 ansatte, der primært er uddannede mekanikere. De laver ikke andet end at skrue på cyklerne og sælge dem, så du er i MEGET trygge hænder før og efter købet.

Personlig levering af cykler i hovedstaden

I Storkøbenhavn leverer vi selv den nye cykel på din adresse. Cyklen er 100% samlet ved levering, og vi hjælper dig med glæde også med indstilling af styr og saddelhøjde m.v. Alt dette for blot 199,-

I MEGASTORE, Hovedstadens største cykelhandler, finder du alt inden for cykler, og også Danmarks største EL-Cykel TESTCENTER.

▷ 100 EL-Cykler i udstilling
▷ Over 5000 cykler på lager til attraktive priser
Altid mulighed for at prøve cyklen!
▷ Uddannet EL-Cykel personale
▷ Certificeret diplom værksted

Er du boende i København, så er vores forretning klart et besøg værd – som cykelhandler og værksted siden 2004, så har vi ekspertisen i orden. Vi stræber efter at blive kendt som en troværdig og kvalitetsbevidst cykelforhandler, der prioriterer god kvalitet, gode priser samt service meget højt til alle vores kunder.

Cykler København

Åbningstider:

  • Mandag: 10 – 17.30
  • Tirsdag: 10 – 17.30
  • Onsdag: 10 – 17.30
  • Torsdag: 10 – 17.30
  • Fredag: 10 – 17.30
  • Lørdag: 10 – 14.00
  • Søndag: 10 – 14.00

Adresse:
Slotsherrensvej 103
2720 Vanløse (Storkøbenhavn)

Butikken på Slotsherrensvej ligger 200 m fra Islev station – en kort cykeltur fra indre by!

Københavns bedste cykelværksted

Cykelexperten MEGASTORE kommer du altid hjem med en cykel, som du kan være tilfreds! Vi har en fantastisk butik, men ligeledes et fantastisk værksted hvor du trygt kan overlade klargøring, servicering og reparation til os!

10 arbejdsstationer bemandet af uddannede mekanikere og mekanikere lærlinge. Alle er jævnligt på kursus for at bibeholde et højt niveau indenfor klargøring, servicering og reparation! Vi har kompetencerne til at tage os af alt fra avancerede El-Cykler til en børnecykel der skal have skiftet cykelslange.

Ingen opgave er for stor, ingen opgave er for lille!

Online Booking

Du kan booke tid online eller ringe til os og aftale tid, på tlf. 72301817. Så kan du få din cykel lavet samme dag, hvis vi har reservedelene hjemme. Værkstedet finder du i København på Slotsherrensvej 103, Vanløse.

Du er velkommen til at få et uforpligtende tilbud på reparationer. Vi har altid faste rimelige priser, og din cykel er altid færdig til den aftalte tid!

 

Alle de populære brands og mærker

Du finder i Cykelexperten.dk MEGASTORE  Københavns største udvalg af kvalitetsmærker. Vi har over 5000 cykler på eget lager,  over 1000 cykler i butikken og fører ALLE de største og kendte mærker. 

Bianchi, Cannondale, Centurion, Cervélo, Everton, Focus, Gazelle, Giant, Haibike, Kalkhoff, Kildemoes, MBK, Nishiki, Principia, Puky, Raleigh, Scott, Specialized, Trek, Winora, Winther.

Google In-Door Street View (Virtuel Tour)

Tag et kig ind i Cykelexperten.dk MEGASTORE med Google. Billederne er fra vores åbning i 2014, i dag er butikken større - og indeholder langt flere cykler og endnu større værksted.