6 års garanti på cykler
Cykler lige til døren
4.7 stjerner på TrustPilot

Cykelveste - til sikkerhed og komfort


Her på siden finder du vores cykelveste til forskellige formål. Vi har de klassiske refleksveste, så du som cyklist bliver ekstra synlig i trafikken. Derudover har vi også veste til de koldere dage, så du fortsat kan holde varmen og få en komfortabel cykeltyr



Cykelvest med refleks - helgarderer dig mod uheld

Når du skal op cyklen og ud på en cykeltur, så er det ikke kun cyklen, der skal være i orden. Du skal også tage stilling til din påklædning. Det skal både være behageligt, praktisk - og så kan det også gøre dig meget mere sikker i trafikken!

Cykelhjelme er et must at have på, når du færdes sikkert i trafikken. Men vil du helgardere dig mod uheld, skal du sørge for også at være synlig i trafikken - og det kan du med en cykelvest med refleks. 

Det er især vigtigt, når du cykler på landeveje, dårligt oplyste veje, eller andre veje, hvor der ikke er anlagt separat cykelsti. Her er cykelveste et oplagt valg at supplere til dine cykellygter. Så kan du, men også dine medtrafikanter i bil, føle sig sikre når de kører i vintermørket.

Hold varmen med en cykelvest

Nogle cykelveste er også lavet med det formål at holde dig varm i vinterkulden. Med en foret vindvest, kan du få et ekstra lag beskyttelse mod kulden og blæst, der tit møder dig når du cykler gennem det danske landskab. Med en vind/vand-resistent vest kommer du sikkert og komfortabelt fra a-b.

Du kan også bruge den lette cykelvest under din varme cykelfrakke - den fungerer nemlig svedabsorberende. Desuden er vesten typisk både åndbar og forringer ikke din mobilitet og fleksibilitet. På den måde, undgår du den irritation, der typisk forekommer, når du skal hoppe i et varmt outfit og op på en lang, hård cykeltur. 

Er vinteren for kold til at vesten varmer ordentligt? Så kan du også gå på opdagelse i vores udvalg af smarte vinterjakker, der med sikkerhed varmer

Stort udvalg af billige cykelveste fra kendte mærker

Hos cykelexperten fører vi blandt andet cykelveste fra anerkendte schweiziske cykeltøjsproducent ASSOS og Alé. De er kendte for deres vand og vindtætte egenskaber, der holder kulde og regn ude. På den måde bliver cykelturen meget mere komfortabel og du kan dermed forlænge cykelsæsonen til at vare hele året rundt!

Du kan både finde et udvalg af cykelveste til sommeren og cykelveste til vinteren. Og så findes der også et udvalg af cykelveste til mellemsæsonerne

Prisen på cykelveste varierer selvfølgelig også af, hvilken funktion du efterspørger. Er det udelukkende en refleksvest du skal bruge? Eller vil du også have at den kan lukke vind og vejr ude og sved inde? Du kan også finde cykelveste med lommer - så du kan opbevare telefonen på cykelturen. 

Hold gerne løbende øje med vores side - der er nemlig tit gode tilbud på cykelveste i høj kvalitet. 

Smarte cykelveste til dame & herre - og hele familien

Hos Cykelexperten har vi et stort udvalg af cykelveste til herrer og damer i forskellige farver, designs og størrelser. Cykelvest med refleks er også særligt nødvendig, når man vil passe på de små cyklister i trafikken. 

 Nogle af vores veste, såsom Assos UMA GT cykelvesten er designet specifikt til kvinder - med en lagopdeling, der er særligt tilpasset til kvinden. 

Vi har både veste i skarpe, synlige farver - men også i neutrale farver, der passer til resten af dit cykeltøj. Så du kan godt gøre cykelvesten både praktisk formål, men det kan også fuldende dit cykellook! 

Uanset hvem, der skal have cykelvesten og hvad du skal bruge vindvesten eller refleksvesten til, så er den let at have med i baglommen eller din cykelrygsæk og så kan du lige hive den frem, når den bliver nødvendig!

Du kan også vælge mellem et sortiment af unisex cykelveste.

Køb din nye cykelvest hos os og få hurtig levering!

Er du klar til at bestille cykelvest hos os, der holder dig varm og sikker? Vi har levering fra 1-3 hverdage på cykeludstyr, så du behøver ikke vente længe! Du er også velkommen til at besøge vores fysiske butik i Vanløse, hvor du kan søge inspiration og få råd og vejledning fra vores dygtige eksperter. 

Har du nogle spørgsmål, sidder vi klar til at besvare dem på mail og telefon og hjælper dig godt på vej.

Vi håber du bliver glad for din nye cykelvest til cykelturen!

Hvad siger kunderne om Cykelexperten?

Er du interesseret i at vide hvad vores tidligere kunder synes om os, kan du læse mere på Trustpilot, hvor vi har en score på 4,6. Det betyder meget for os, at vores kunder er glade og tilfredse, og det vil derfor glæde os, hvis du har lyst til at lave en anmeldelse, efter du har modtaget dit produkt. 

Har du spørgsmål?

Så tøv ikke med at kontakte os på:

tlf.nr. +45 7230 1817 eller

mail: megastore@cykelexperten.dk