Hop til indholdet.

Cykeltøj til efterår og vinter

Hos Cykelexperten finder du blandt andet et stort udvalg af cykeltøj til både efterår og vinter. Vi fører både Alé og Assos i butikken, og supplerer op med de små accessories fra GripGrab. Så når det napper lidt på næsen og de bare ben kan vi klæde dig på fra TOP TIL TÅ. På denne side finder du et sortiment som du både kan finde på webshoppen, men også kan komme ned og prøve i butikken.

▷ GÅ ALTID EN STØRRELSE OP MED ALÉ: Cykeltøj fra Alé kommer fra Italien, og størrelserne er små. Vi vil som minimum anbefale at du går 1 eller 2 størrelser op, uanset hvad du har målt og drejet dig til!

Alé cykeltøj til efterår og vinter er skarp på prisen! Du vil med garanti ikke føle du har betalt for meget. Deres arm og benvarmere er nogle af markedet bedste til bare kr. 299,- og deres varmeste vinterbuks "Rumbles" fås til blot 1199,-. Hvor, hvis i skal sammenligne (hvilken man ikke må) - så koster den varmeste buks fra Assos.

Jakker 🧥

 

Alé Klimatik Jakke

Letvægts og vandafvisende jakke til brug på de våde og kolde dage. Lavet i stretch materiale for tætsiddende fit, og holder dig varm og tør i det omskiftelige vejr i Danmark.

kr. 1.449,-

 

Alé Vinterjakke Riviera Women

Vinterjakke designet til kvinder. Jakken er ekstrem vindtæt, vandafvisende og åndbar. Den har en vindtæt lynlås, 3 lommer på bagsiden, silikone bånd på indersiden af taljen, så jakken ikke glider op og refleks på bagsiden. Velegnet ved temperaturer mellem 4° – 10°.

kr. 899,-

 

Alé Vind/Regn jakke

Tynd vindjakke der nem kan pakkes og ligge i en baglomme. Er gummicoatet for vind/regn og vejrbeskyttelse.

kr. 599,-

 

Vest Capitano Windfront Unisex

Capitain er en crossover vest med vindfront og tildels regnbeskyttelse.. Fuld lynlås med indvendig beskyttelse, og 6 cm høj krave. Den har desuden Mesh sidepaneler og lynlås lomme på bagsiden. Velegnet ved temperatur mellem 10° - 25°.

kr. 749,-

Jerseys 👕

 

Langærmet Jersey Fleece

PERFEKT EFTERÅRS JERSEY! Varm, åndbar og behagelig jersey, der både er velegnet som forårsbeklædning eller i kombination med en jakke til de koldeste dage! Vindtæt lynlås, 3 lommer på bagsiden reflekser på bagsiden. Temperatur mellem 10 – 16gr.

kr. 599,-

 

Langærmet Jersey Fleece

Varm, åndbar og behagelig jersey, der både er velegnet som forårsbeklædning eller i kombination med en jakke til de koldeste dage! Vindtæt lynlås, 3 lommer på bagsiden reflekser på bagsiden. Temperatur mellem 10 – 16gr.

kr. 599,-

Baselayers 👕

 

Expert Seamless Thermal Base Layer

Expert Seamless Thermal Base Layer LS er en langærmet, high-performance undertrøje, der er både isolerende og temperaturregulerende. De strategisk placerede teksturer i materialet, optimerer svedtransporten og isoleringsevnen, der giver en optimal temperaturregulering og komfort.

kr. 549,-

 

Freedom Seamless Thermal Base Layer

Freedom Seamless Thermal Base Layer LS er en banebrydende undertrøje, der kombinerer high-performance funktionalitet med en helt unik og adaptiv pasform. Da undertrøjen er udviklet med fokus på friheden til at kunne bevæge sig, giver den en følelse af at være komfortabelt og funktionelt klædt på, på én og samme tid.

kr. 799,-

Bukser 👖

 

Vinter Bibtights Rumbles

Vinter Bibtights med elastiske stropper med åndbar mesh. Refleks på bagsiden, lynlåsen og anklen. Dobbelt Ergo HF Pude. Temperatur mellem 3 – 10 gr. Dette er Alé varmeste buks!

kr. 1.199,-

 

Klimatik Unisex cycling Bib tights

Bibtights til forår/efterår samt de våde sommerdage. Lavet i vandafvisende NO WATER og med fleece på indersiden. Reflekssider ned langs benene.

kr. 899,-

 

Bibtights Solid u. pude, Sort

Vinter Bibtights med vindfront, og excl. puder. Blødt fleece på indersiden holder kroppen varm og yder god komfort. Reflekser på bagsiden af benene.

kr. 599,-

Løse ærmer/ben

 

Alé Armvarmere Sømløs

Armvarmere der holder dig varm på kolde dage. Et must i enhver cyklists klædeskab. Ekstremt lækker ONE-SIZE model.

kr. 299,-

 

Alé Benvarmere Sømløs

Benvarmere der holder dig varm på kolde dage. Et must i enhver cyklists klædeskab. Ekstremt lækker ONE-SIZE model.

kr. 299,-

 

GripGrab Armvarmere Aquaperel

Arm Warmers AquaRepel er ekstremt vandafvisende* og har samtidig den samme isolerende effekt. en anatomiske pasform, og det elastiske silikone grip, sikrer at ærmet bliver hvor det skal for at yde maximum komfort samtidig med, at det nemt kan tages af og opbevares i en lomme når man er på farten.

kr. 349,-

 

GripGrab Benvarmere
Aquarepel

Leg Warmers AquaRepel er ekstremt vandafvisende* og har samtidig den samme isolerende effekt som Leg Warmers Classic fra GripGrab.

kr. 499,-

Handsker 🧤

 

Neoprene Vinterhandske

Neoprene er en cykelhandske designet til cykling i regnvejr. Den er lavet af 3mm neopren, som holder på varmen selv når det er vådt. Handskens perfekte pasform og silikoneprint for øget greb, har gjort den til en favorit blandt cykelryttere, der kører race og træner uanset hvor meget det regner.

kr. 349,-

 

Windster Vinterhandske

Windster er en komfortabel allround vintercykelhandske, der kombinerer varme, fleksibilitet og stil. Dens åndbare, vandafvisende og isolerende egenskaber gør den til en fremragende handske til våde og kolde forhold.

kr. 449,-

 

Ride Waterproof Winter Glove

Ride Waterproof Winter Glove er en helt vind- og vandtæt vinterhandske med god isoleringsevne. Handsken er udstyret med en velkrolukning, der er lang nok til at omslutte en jakke, og tynd nok til at passe under et ærme.

kr. 499,-

 

Cloudburst Vinterhandske

Cloudburst er en helt vind- og vandtæt high-performance handske til de kolde dage. I modsætning til mange andre vinterhandsker, som er tykke og bøvlede, er Cloudburst handsken tynd og smidig, hvilket gør den perfekt til træningsture eller konkurrence.

kr. 599,-

Hovedbeklædning 🧢

 

Headglove Thermo

Tilføjelsen af fleece til halsedissen gør HeadGlove Thermo til et vidunder i koldt vejr. Det er varmt og blødt, og kan bæres på mange måder. Du vil sætte pris på det som et ekstra isolerende halstørklæde i meget koldt vejr.

kr. 199,-

 

Skull Cap Windster Hjelmhue

Skull Cap Windster er en blød, let og isolerende hue med vindtæt front. Den giver god beskyttelse til ørerne og panden, og passer perfekt under en hjelm. Ideel til cykling, løb og andre aktiviteter i koldt vejr.

kr.229,-

Sokker 🧦

 

 

Vandtæt Merino Sok

Årets største nyhed fra GribGrab. Den populære Merino uld vintersok i ny vandtæt udgave.
Wool Sock har en perfekt pasform og er designet til optimal komfort og holdbarhed. Med den vandtætte indsyede membram holdes dine fødder tørre, varme og helt fri for kulde i alle vejrsituationer.

kr. 399,-

 

Vindtæt Sok

Vindtæt sok lavet af et fleksibelt, vindtæt og åndbart materiale. Sokken er formsyet, syet med flade sømme og har børstet fleece indvendig for at give en behagelig pasform. Den giver maksimal isolering direkte på fødderne og sikrer varme og behagelige fødder i koldt og blæsende vejr.

kr. 249,-

 

3-Pack Merino Regular Cut

Wool Sock er lavet af 50% merinould og designet til aktivt brug. En fjerlet konstruktion kombineret med en høj isoleringsgrad gør den ideel til mange forskellige forhold og aktiviteter.
Wool Sock har en perfekt pasform og er designet til optimal komfort og holdbarhed.

kr. 349,-

 

Merino Lightweight SL Sok

Nyskabende letvægtssok i Merino uld. Her får du en varm sok med alle de elegante egenskaber som sommersokken har. Sidder fantastisk!

kr. 149,-

Skoovertræk

 

 

Dryfoot Skoovertræk

DryFoot™ er et vandtæt skoovertræk designet til at passe på almindelige hverdagssko. De er nemme at tage på og beskytter skoene fra sprøjt og snavs mens man cykler. DryFoot™ leveres i en praktisk pose til ren og nem opbevaring.

kr. 349,-

 

Ride Winter Shoe Cover

Ride Winter Shoe Cover holder dine fødder varme på de kolde og våde ture. Skoovertrækket er lavet af vandtæt, strækbart neopren med vandtætte syninger, og er designet så de er nemme at tage på, selv når man er på farten.

kr. 299,-

 

Race Thermo skoovertræk

RaceThermo er et helt vind- og vandtæt og isolerende skoovertræk, perfekt til de kolde og våde vinterdage. Skoovertrækket er lavet af 4mm vandtæt neopren. RaceThermo har IntelliSeal™, en genial teknologi, der markant forlænger skoovertrækkenes levetid og vandtæthed.

kr. 409,-

 

Race Thermo X (MTB) skoovertræk

RaceThermo X udfordrer også den sædvanlige måde at tage skoovertræk på. Skoovertrækket er designet uden lynlås og tages på før man tager cykelsko på. Det har flere store fordele: -Pasformen på skoen bliver markant forbedret -Skoovertrækket passer på flere skotyper

kr. 409,-

Sko 👟

 

Specialized Defroster

Disse MTB vintersko fra Specialized er anset som nogle af markedets bedste! Lad ikke regn eller kulde stoppe din tur – disse Defroster Trail mountainbike sko har Thinsulate® isolering og en neopren krave, der sørger for at holde dine fødder varme og tørre under selv de værste forhold. Samtidigt giver en grippy SlipNot™ gummisål en utrolig stabilitet og trækkraft. Yderste lag fungerer som refleks – godt og sikkert til de mørke dage om vinteren.

kr. 1.599,-

 

Northwave Raptor GTX

Fantastisk MTB vintersko fra Northwave i helt nyt og mere elegant design. Northwave Raptor GTX kombinerer effektiv vejrbeskyttelse med fremragende kraftoverførelse. Vinterstøvlen leveres med GoreTex Pique membran og en ekstra Climaflex krave, som holder kulde og vand ude. Carbon ydersål er særdeles robust og sikrer kraftoverførelse til pedalen.

kr. 1.699,-

E-PAKKEN

E-PAKKENMed Cykelexperten.dk’s E-PAKKE slipper du for at bekymre dig om pludselige udgifter – service, reparationer og reservedele* er inkluderet i E-PAKKEN.

Det vil altså sige, at du kvit og frit kan komme forbi værkstedet i forbindelse ved eksempelvis:

– Serviceeftersyn
– Skift af slange ved punktering
– Skift af dæk, kæde, klinge, tandhjul og bremseklodser
– Justering af gear og bremser
– Generel justering og smøring af cykel

Cykelexperten.dk E-PAKKE kan tilkøbes både online og i vores Megastore i Vanløse, men skal være tilvalgt indenfor to måneder fra købsdato. Eksempelvis i forbindelse med dit første, gratis eftersyn.

E-PAKKEN tilbydes kun på udvalgte modeller (elcykler med indvendige gear).

 

FAQ

Hvor ofte kan jeg få min cykel serviceret?
I alle aftalens 40 måneder kan du få din cykel serviceret så ofte du ønsker. Vi indkalder desuden til et større garantieftersyn én gang årligt.

Kan E-pakken tilkøbes senere?
Ja. E-pakken kan tilkøbes i de første 2 måneder efter køb af cykel.

Gælder E-pakken i hele Danmark?
Du kan sagtens tilkøbe E-pakken selvom du bor i Jylland. Reparationer, justeringer og service, skal dog varetages i Cykelexperten.dk Megastore i Vanløse.

Kan jeg tilkøbe E-pakken på alle cykler?
Nej. E-pakken kan kun benyttes på udvalgte elcykler. Du kan her på siden se, nøjagtig hvilke cykler der kan købes med E-pakken.

Hvad sker der med E-pakken, hvis min cykel bliver stjålet?
E-pakken fortsætter hvis din cykel bliver stjålet eller af anden grund skal udskiftes. Pakken videreføres kun på cykler købt hos Cykelexperten.dk.

Det med småt?
Læs mere om E-PAKKEN her

NEM-SERVICE

E-pakkenFå din cykel serviceret når du vil, i hele cyklens levetid. Med Cykelexperten.dk Nem-Service står vi løbende for justering og smøring af din cykel, mod et engangsbeløb på 299,-Vores eneste krav er, at du sideløbende følger vores 6-års serviceaftale.

For elcykler er prisen på Nem-Service 499,-

Cykelexperten.dk Nem-Service kan tilkøbes både i butikken og gennem vores online webshop.
 
 
Vælg nedenfor hvilken NEM-SERVICE pakke du ønsker

 

FAQ

Hvor ofte kan jeg benytte Nem-Service?
Lige når du har lyst. Du møder blot op i Megastore i Vanløse med din cykel.

Min cykel er blevet stjålet, hvad gør jeg?
Du kan videreføre Nem-Service til en ny cykel, lige så mange gange du ønsker – både hvis din gamle cykel er blevet stjålet eller solgt. Din nye cykel skal dog være købt hos Cykelexperten.dk.

Man kan kun benytte Nem-Service på én cykel ad gangen.

Hvor længe kan Nem-Service benyttes?
Nem-Service er gældende i 6 år fra købsdato.

Hvor længe skal jeg vente, på at få min cykel serviceret?
Ventetiden kan variere på Nem-Service. I nogle perioder kan vi klare et service på dagen, i de travleste måneder kan der forekomme længere ventetid.

 

Se også vores side om NEM-SERVICE 

Udfyld nedenstående formular, og så kontakter vi dig hurtigst muligt!
Du kan også ringe til os i hverdage mellem 10-17.30