6 års garanti på cykler
Cykler lige til døren
4.7 stjerner på TrustPilot

Cykelkasketter


Herunder har vi listet vores udvalg af cykelkasketter. Cykelkasketter er smarte accessories du kan benytte både på og af cyklen. De er tynde nok til at bære under cykelhjelmen og giver ekstra komfort når det er vådt eller koldt, og beskytter mod solen, når den er skarp. Der er masser af fede designs at vælge fra, du kan finde en kasket der matcher lige netop dit look. Se det samlede udvalg af kasketter til cykling her på siden.

Kasketter til cykling


Cykelkasketten er for mange et populært valg i regnvejr hvor skyggen tager den allerværste regn i øjne og på briller. Cykelkasketter kan desuden være en fordel på de helt varme dage, hvor selv et par gode solbriller ikke altid er nok mod det skarpe lys. Kasketter til cykling er lette at bære og kan i princippet benyttes både når du cykler, og når du ikke gør. Kasketterne er i meget tyndt materiale, der tillader at de både kan bruges når det er koldt og når det er varmt. De er godt udluftede, men tager den værste vind på de køligere dage. Den lille skygge er særligt effektiv mod vand, der hurtigt kan være irriterende i øjnene, når man forsøger at koncentrere sig. Desuden hjælper skyggen også mod det skarpe sollys.

Cykelkasketter kan fås i et væld af forskellige designs. Nogle er neutrale og elegante, mens andre er i mere hidsige farver og mønstre. I vores sortiment kan du finde modeller der vil matche ethvert look, så du også kan se godt ud når du bærer en kasket til cykling.

I sortimentet finder du cykelkasketter fra store mærker som Assos, Alé, GripGrab og Giro. Her er du garanteret høj kvalitet, uanset hvilket prisniveau du vælger at sigte efter. Nogle modeller har særlige funktioner som vandafvisende materiale, mens andre kan beskrives som mere standard produkter. Uanset hvad du søger i kasketter til cykling finder du det her hos Cykelexperten.dk. Har du spørgsmål til vores udvalg er du altid velkommen til at kontakte os eller besøge os i vores butik. Husk at du her på siden kan se, præcis hvilke produkter der er på lager i butikken.