Hop til indholdet.

Cykelhjelm anbefaling fra Cykelexperten.dk

Cykelhjelm Anbefalinger

Vi har aktuelt lige nu i sortiment nogle hjelme som vi har ekstra fokus på her i 2017 sæssonen. De her tre hjelme er toppen inden for Hverdag, Road/MTB og Road med en pris hvor alle kan være med. Med Timeless og Rush får du en super letvægtshjelm inspireret af langt dyrere hjelme i producenternes sortiment. Design og pasform er i højeste klasse på disse hjelme.

Med vores BBB Condor Hjelm + Impress Brille Bundle tilbud til bare kr. 599,- er du flyvende.. Super budget sæt!

Suomy Timeless Cykelhjelm til kr. 699,-
SUOMY er en hjelm for alle. Timeless er en helt ny model til fair penge. Suomy hjelme hører til de bedste af de bedste og hjelmene sidder perfekt! Timeless er en tidsløs designet sports hjelm. Med 35 ventilationskanaler og en vægt på 210gram hører den til de letteste på markedet. Den er spot on til prisen!

Rudy Project Rush Cykelhjelm til kr. 699,-
Landevej og MTB hjelm fra Rudy Projekt med lav vægt, uden at gå på kompromis med komforten. Komforten sikres med hele 21 luftindtag, udskifteligt comfort padding og det selv justerende fastspændingssystem

BBB Condor Cykelhjelm + Impress Brille Bundle, kr. 599,-
Hjelm og brillesæt fra BBB.  BBB Condor er en sort cykelhjelm i et helstøbt design. Cykelhjelmen er udstyret med 18 ventilationshuller for god luftgennemstrømning og komfort under kørsel. BBB Impress er et par fede cykelbriller med letvægtsstel samt 3 farvede udskiftelige linser.

Gå til vores komplette cykelhjelm sortiment her.