Bemærk: Vi oplever i øjeblikket en forsinkelse på udsendelse af ordrebekræftelser. Hav tålmodighed, ordren går igennem!

Hop til indholdet.

Cykelexperten holder elcykel temadage i hele marts

I hele marts måned holder Cykelexperten.dk elcykel temadage, hvor du kan benytte dig af muligheden for at prøve, se og røre en elcykel.

Elcykler bliver mere og mere udbredt blandt danskerne – i mange tilfælde er elcyklen blevet en erstatning for bil nummer 2. Det er nemlig langt billigere og sundere at komme omkring nærområdet med cykel med elektrisk hjælpemotor – og du har altid medvind på cykelstien!

En elcykel er også en oplagt mulighed for folk, der eksempelvis lider af dårlige knæ, men stadig gerne vil ud og røre sig – med en hjælpemotor behøver man ikke at lægge så mange kræfter i pedalerne sammenlignet med en almindelig cykel med rugbrødsmotor. Som man kan læse i dette blogindlæg, så gjorde en elcykel Charlottes krop fem år yngre på en måned!

 

Man kan se, at selvom du får hjælp af motoren på elcyklen, og selvom du ikke knokler så meget, som du ville gøre på en almindelig cykel, så har det effekt, siger hun.

Den konklusion bakkes op af sundhedsprofessor Lars Bo Andersen fra Syddansk Universitet. For mens forsøget her var meget lille, viser mange andre studier samme tendens, fortæller han.

Og derfor skal man begynde at se elcyklen som et redskab til at forbedre folkesundheden generelt, mener han.

En hel del mennesker, der ikke ville cykle, får mulighed for at cykle, så elcyklen udvider antallet af personer, der kan bruge cyklen som transportmiddel, forklarer han.

 

Er du stadig i tvivl? Så kom forbi Cykelexperten MEGASTORE i Vanløse – her kan du se Danmarks største udvalg af elcykler og du kan snakke med en af vores specialister. Derudover tilbyder vi, at du kan låne en elcykel med hjem og teste den på din hverdags strækning – helt gratis!

Hvad er en elcykel?

En el-cykel har et genopladeligt batteri og en el-motor monteret i forhjulet eller i center på cyklen. Når du træder i pedalerne, slår motoren til og gør det nemmere og hurtigere for dig at cykle. Du bestemmer selv hvor meget hjælp du vil have af motoren via en knap på styret! En elcykel må max. køre 25/kmt.

God kvalitet er vigtigt

Du må ikke fravælge kvalitet når du køber en elcykel. Du skal undgå budget cykler fra supermarkeder og forhandlere som ikke er cykelhandlere. Cykelexperten.dk er uddannet i at servicere, opdatere og vedligeholde elcykler. Du kan tage en decideret sikkerhedsrisiko ved at købe en for billig el-cykel.

Service og reperation

Det er ikke meget anderledes end en bil. En elcykel kræver mekanikere, der er uddannet og up-to-date. Hos Cykelexperten.dk er vores mekanikere jævnligt på kursus og certificeret til at reparere og service motorer fra f.eks. Bosch og Impulse. Et godt værksted sikrer din investering.