Bemærk: Vi oplever i øjeblikket en forsinkelse på udsendelse af ordrebekræftelser. Hav tålmodighed, ordren går igennem!

Hop til indholdet.

Cyklistforbundet kigger forbi MEGASTORE og tester Crosscykler

Crosscykler er det bedste fra to verdener

Hvis du vil have én cykel til det hele, så køb en crosscykel. Kategorien spænder fra terrængående hverdagscykler til fuldblods sportsfræsere – og du skal vælge, hvor du lægger vægten.

Cyklistforbundet var forbi MEGASTORE på Slotsherrensvej 103, Vanløse for at teste en håndfuld af vores mest populære crosscykler.

Du kan læse Crosscykel testen på Cyklistforbundet.dk. De har blandt andet fat i to af vores meget populære Giant TCX fra Giant.

Desuden er cross cykler ikke kun off-road racemaskiner, de er også meget anvendelige i byen, på grusveje og på landevejen. Det er denne brede anvendelighed som gør cross cykler så populær blandt mange motionsryttere.

 

Bianchi Zurigo Disc Tiagra 10sp 2015
“Bianchi Zurigo kan lidt af det hele og er et godt bud til den stilbevidste pendler, der også vil lege lidt i skoven.”

Trek Crossrip 1 disc 2017
“Til den naturglade pendler med et budget på max 10.000 kr. Hurtig i trafikken, komfortabel på langture – og klar til eventyr med oppakning.”

Giant TCX SLR 1 2017
“Den legesyge cyklist, der elsker fart og eventyr uden oppakning. En god begyndercykler, hvis du vil prøve kræfter med cykelcross.”

Giant TCX Advanced Pro 2 2018
“Har du planer om at gå all-in på cykelcross på konkurrenceplan? Så er denne cykel lige noget for dig!”

Cykler til hele Danmark
Leder du efter cykler, så kom til MEGASTORE på Slotsherrensvej 103. Den er på over 1500 m2. Her er vi 20 ansatte der primært er uddannede mekanikere. De både skruer på cyklerne og sælger dem, så du er i MEGET trygge hænder før og efter købet.