Hop til indholdet.

Coros Linx Smart Hjelm

En ny Smart hjelm har ramt markedet. Coros Linx Smart Hjelm med innovativ ‘bone conduction’ højttalerteknologi, så du med hænderne fri kan nyde musik, tale, navigation uden at slippe styret. Den store forskel på denne hjelm, andre trådløse alternativer og øretelefoner er at du ikke lukker ørerne for trafikken omkring dig!

Det er en højkvalitets cykelhjelm med høj ydeevne med hensyn til lyd og smartphone-forbindelse. Coros forbinder cyklisten trådløst og lader hænder / ører / øjne fri til musik, venner, cykelkammerater, voice, navigation, turdata.

En Coros hjelm standard pakke kommer med:
-Hjelm
-Smart kontrolenhed med monterings beslag
-USB opladerkabel,
-Pose til hjelm
-Refleks sikkerheds klæbemærker
-Manual

Coros Linx Smart Hjelmen findes i 4 forskellige farver

Coros Linx Smart Hjelm Alle Farverne

 


Hvad er Bone Conduction?
Mest interessant er de såkaldte ‘bone conduction’ højttalere – de sender musikken eller telefonsamtalen igennem dine knogler i kraniet, så du ikke har noget i ørene, og altid har opmærksomhed på trafikken omkring dig. Teknologien er ikke ny, men den er ny i cykelhjelme og giver rigtig god mening at integrere i et sådan produkt.
Bone Conduction

 

Linx Smart Remote
Inkluderet med hjelmen kommer Linx Smart Remote som du kan montere på styret. Her kan du skippe numre, styre volumen, pause musik og tage opkald uden at fjerne hænderne fra styret.

 

 

Udfyld nedenstående formular, og så kontakter vi dig hurtigst muligt!
Du kan også ringe til os i hverdage mellem 10-17.30