Hop til indholdet.

Cookies Information

Cykelexperten.dk's Cookie- og privatlivspolitik

Ved besøg på Cykelexperten.dk accepterer du denne Cookie- og privatlivspolitik.
Cookies er små tekstfiler, der bruges til at gøre brugeroplevelsen af vores website mere effektiv. En cookie lagres i din webbrowser (f.eks. Safari, Firefox, Chrome og Internet Explorer). Cookies gør det lettere at anvende Cykelexperten.dk, fordi du ikke hele tiden skal begynde forfra. Til eksempel vil en Cookie huske når du f.eks. lukker et tilbuds popup vindue, således at det ikke popper op igen!

Cookie-filen er passiv og kan ikke sprede computervirus eller andre skadelige programmer.

På Cykelexperten.dk bruger vi bade egne og tredjeparts cookies. En tredjeparts Cookie er f.eks, en tjeneste som Google Analytics. Denne tjeneste bruges til at opsamle besøgstal og demografisk info til at optimere vores indhold.

Hvis du IKKE ønsker, at der indsamles og gemmes oplysninger, bør du slette dine cookies efter besøget og undlade videre brug af vores website. Du kan finde vejledning link: http://minecookies.org/cookiehandtering/ til at slette Cookies her, og læse mere om “Cookie Loven” på Erhvervsstyrelsen link: https://erhvervsstyrelsen.dk/cookie-loven hjemmeside.

Persondataloven & Sikkerhed
Dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt. Vi gemmer de personlige oplysninger, du afgiver, på computere med begrænset adgang, som er placeret i kontrollerede faciliteter. Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Hvad bruger vi dine persondata til?
Når du bestiller en vare i vores webshop, beder vi om nogle af dine personoplysninger. Nedenfor kan du se hvilke personoplysninger vi vil indsamle og hvorfor:

  • Navn
    Dit navn skal i forbindelse med forsendelsen af din bestilling.

  • Adresse
    Det samme som ovenstående - din adresse er nødvendig i forbindelse med forsendelsen af din vare.

  • Telefonnummer
    Vi skal bruge dit telefonnummer til at komme hurtigere i kontakt til omkring de bestilling. Eksempelvis ved bestilling af cykel ringer vi altid til dig for at aftale nærmere om levering.

  • E-mail
    Din e-mail skal bruges til at kunne sende ordrebekræftelsen. Vi sender ikke nyhedsbreve til din mailadresse uden din samtykke.

Periode for opbevaring
Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen kaldet ”Cookie Loven” som du finder på Erhvervsstyrelsens hjemmeside. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

Indsigt og klager
Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: info@cykelexperten.dk. Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

Websitet ejes og publiceres af:
Cykelexperten A/S
Slotsherrensvej 103
2720 Vanløse

tlf. 72301817
info@cykelexperten.dk

NEM CYKEL

E-PAKKENMed Cykelexperten.dk’s NEM-CYKEL PAKKE får du ALT inkluderet for et lille om måneden!

Så slipper du for at bekymre dig om pludselige udgifter – service, reparationer og reservedele* er inkluderet i E-PAKKEN.

Det vil altså sige, at du kvit og frit kan komme forbi værkstedet i forbindelse ved eksempelvis:

– Serviceeftersyn
– Skift af slange ved punktering
– Skift af dæk, kæde, klinge, tandhjul og bremseklodser
– Justering af gear og bremser
– Generel justering og smøring af cykel

Cykelexperten.dk E-PAKKE kan tilkøbes både online og i vores Megastore i Vanløse, men skal være tilvalgt indenfor to måneder fra købsdato. Eksempelvis i forbindelse med dit første, gratis eftersyn.

E-PAKKEN tilbydes kun på udvalgte modeller (elcykler med indvendige gear).

 

FAQ

Hvor ofte kan jeg få min cykel serviceret?
I alle aftalens 40 måneder kan du få din cykel serviceret så ofte du ønsker. Vi indkalder desuden til et større garantieftersyn én gang årligt.

Kan E-pakken tilkøbes senere?
Ja. E-pakken kan tilkøbes i de første 2 måneder efter køb af cykel.

Gælder E-pakken i hele Danmark?
Du kan sagtens tilkøbe E-pakken selvom du bor i Jylland. Reparationer, justeringer og service, skal dog varetages i Cykelexperten.dk Megastore i Vanløse.

Kan jeg tilkøbe E-pakken på alle cykler?
Nej. E-pakken kan kun benyttes på udvalgte elcykler. Du kan her på siden se, nøjagtig hvilke cykler der kan købes med E-pakken.

Hvad sker der med E-pakken, hvis min cykel bliver stjålet?
E-pakken fortsætter hvis din cykel bliver stjålet eller af anden grund skal udskiftes. Pakken videreføres kun på cykler købt hos Cykelexperten.dk.

Det med småt?
Læs mere om E-PAKKEN her

E-PAKKEN

E-PAKKENMed Cykelexperten.dk’s E-PAKKE slipper du for at bekymre dig om pludselige udgifter – service, reparationer og reservedele* er inkluderet i E-PAKKEN.

Det vil altså sige, at du kvit og frit kan komme forbi værkstedet i forbindelse ved eksempelvis:

– Serviceeftersyn
– Skift af slange ved punktering
– Skift af dæk, kæde, klinge, tandhjul og bremseklodser
– Justering af gear og bremser
– Generel justering og smøring af cykel

Cykelexperten.dk E-PAKKE kan tilkøbes både online og i vores Megastore i Vanløse, men skal være tilvalgt indenfor to måneder fra købsdato. Eksempelvis i forbindelse med dit første, gratis eftersyn.

E-PAKKEN tilbydes kun på udvalgte modeller (elcykler med indvendige gear).

 

FAQ

Hvor ofte kan jeg få min cykel serviceret?
I alle aftalens 40 måneder kan du få din cykel serviceret så ofte du ønsker. Vi indkalder desuden til et større garantieftersyn én gang årligt.

Kan E-pakken tilkøbes senere?
Ja. E-pakken kan tilkøbes i de første 2 måneder efter køb af cykel.

Gælder E-pakken i hele Danmark?
Du kan sagtens tilkøbe E-pakken selvom du bor i Jylland. Reparationer, justeringer og service, skal dog varetages i Cykelexperten.dk Megastore i Vanløse.

Kan jeg tilkøbe E-pakken på alle cykler?
Nej. E-pakken kan kun benyttes på udvalgte elcykler. Du kan her på siden se, nøjagtig hvilke cykler der kan købes med E-pakken.

Hvad sker der med E-pakken, hvis min cykel bliver stjålet?
E-pakken fortsætter hvis din cykel bliver stjålet eller af anden grund skal udskiftes. Pakken videreføres kun på cykler købt hos Cykelexperten.dk.

Det med småt?
Læs mere om E-PAKKEN her

NEM-SERVICE

E-pakkenFå din cykel serviceret når du vil, i 6 år fra købsdato. Med Cykelexperten.dk Nem-Service står vi løbende for justering og smøring af din cykel, mod et engangsbeløb på 299,-Vores eneste krav er, at du sideløbende følger vores 6-års serviceaftale.

For elcykler er prisen på Nem-Service 499,-

Cykelexperten.dk Nem-Service kan tilkøbes både i butikken og gennem vores online webshop.

Vælg nedenfor hvilken NEM-SERVICE pakke du ønsker

 

FAQ

Hvor ofte kan jeg benytte Nem-Service?
Lige når du har lyst. Du møder blot op i Megastore i Vanløse med din cykel.

Min cykel er blevet stjålet, hvad gør jeg?
Du kan videreføre Nem-Service til en ny cykel, lige så mange gange du ønsker – både hvis din gamle cykel er blevet stjålet eller solgt. Din nye cykel skal dog være købt hos Cykelexperten.dk.

Man kan kun benytte Nem-Service på én cykel ad gangen.

Hvor længe kan Nem-Service benyttes?
Nem-Service er gældende i 6 år fra købsdato.

Hvor længe skal jeg vente, på at få min cykel serviceret?
Ventetiden kan variere på Nem-Service. I nogle perioder kan vi klare et service på dagen, i de travleste måneder kan der forekomme længere ventetid.

 

Se også vores side om NEM-SERVICE 

Udfyld nedenstående formular, og så kontakter vi dig hurtigst muligt!
Du kan også ringe til os i hverdage mellem 10-17.30