22.2% Tilbud

Cervélo S5 Disc Dura Ace Di2 9170 22g 2019 - Sort

89.999 DKK 69.999 DKK

▷SE DEN I BUTIK? BEMÆRK: Det er ikke alle cykler vi kan fremvise i butikken! Nogle står på lager usamlet! Ring eller skriv til os hvis du ønsker at se en bestemt model/størrelse i butikken. Så arrangerer vi også gerne en prøvetur. 72 30 18 17 eller info@cykelexperten.dk. 100% Samlet Cyklen er parat og indstillet når du modtager den fra os. Vi monterer også det tilbehør du køber uden ekstra omkostninger! Læs mere omkring 100% samlet her. 6 Års Garanti Vi yder 6 års garanti på nye cykler! Garantien dækker fabrikationsfejl såfremt vores serviceintervaller overholdes. Læs mere i vores Garanti Bestemmelser.

Cervelo S er for seriøse cyklister der ønsker fart på træningen eller til løb – en konkurrence cykel. Cervelo S-serien er aerodynamiske og målret designet til fart. Benyt den til flade og hurtige løb. Kig over i R-serien for en konkurrence cykel mere målrettet bakker og bjerge.

Alle Cervélos cykelserier er navngivet ved et bogstav. C-serien (Endurance),  S og R-serien (hurtig landevej) og R-serien som deres mere alsidig serie. P-serien er til Triatlon og T-serien til banecykling.

Ryd

Bemærk: Cyklen har en lille kosmetisk ridse, derfor den nedsatte pris.

Varenummer (SKU): N/A Varekategorier: , , Brand:

Alle Cervelos serier er navngivet ved et bogstav. S-serien og R serien dækker over konkurrence cykler for de hurtige folk. S-serien er den aerodynamiske landevejs ramme, der er målrettet flade og hurtige løb. Denne serie ligger fokus på aerodynamikken og stivheden i cyklen. R-serien er en mere alsidig serie – det er her man finder Cervelos svar på en rigtig bjergged. R5 er således en super let cykel, der samtidig har en god kraftoverførsel – og ikke er aerodynamisk i samme omfang som S5.

Steltype CERVÉLO ALL-CARBON, TAPERED S5 FORK FOR DISC
Forgaffel CERVÉLO ALL-CARBON, TAPERED S5 FORK FOR DISC
Forskifter Shimano Dura-Ace R9150
Bagskifter Shimano Dura-Ace R9150
Skiftegreb Shimano Dura-Ace R9150
Kranksæt Shimano Dura-Ace 9100 52/36
Gear Kassette SHIMANO ULTEGRA CS-R8000, 11-28
Bremser Shimano SM-RT900,160mm / Shimano Dura Ace 9170
Fælge ENVE SES Disc 5.6
Dæk Continental GP4000 SII 25mm
Vægt
Yderligere Specifikationer:

CX Cykel Farver (Pick)

CX Gear Antal

CX Bremsetype

CX Cykelstørrelser

, , , , ,

CX Dame el Herre

CX Farver

Black/White

CX Geartype

,

CX Steltype

CX Årgang

CX Cykel Modeller

CX Bremse Serie

CX Geargruppe