22.2% Tilbud

Centurion Le Mans Herre 7g 2018 - Matsort

4.499 DKK 3.499 DKK

▷SE DEN I BUTIK? BEMÆRK: Det er ikke alle cykler vi kan fremvise i butikken! Nogle står på lager usamlet!Ring eller skriv til os hvis du ønsker at se en bestemt model/størrelse i butikken. Så arrangerer vi også gerne en prøvetur.72 30 18 17 eller info@cykelexperten.dk. 100% Samlet Cyklen er parat og indstillet når du modtager den fra os. Vi monterer også det tilbehør du køber uden ekstra omkostninger! Læs mere omkring 100% samlet her. 6 Års Garanti Vi yder 6 års garanti på nye cykler! Garantien dækker fabrikationsfejl såfremt vores serviceintervaller overholdes. Læs mere i vores Garanti Bestemmelser.

Centurion Le Mans er en smart sportscykel perfekt komponeret til nordisk brug og vejr. Le Mans er udstyret med 7 vedligeholdelsesfrie indvendige gear og fodbremse.

Ryd

Funktionelt design har været Centurions pejlemærke siden 80’erne. Afdæmpet skønhed i formsproget parret med høj kvalitet i komponenter og samling giver Centurions enkle opskrift. Den nordiske tone i en Centurion mærkes som en dyb samklang mellem design og funktion, som er viet til at levere høj brugsværdi for ejeren. Centurions mission er lykkedes, når ejeren oplever elementær glæde ved at køre på cykel, dag efter dag, år efter år.

SteltypeAluminium
Gear

7 indv. Shimano Nexus

ForgaffelStål
Fælge (+ hjulstørrelse)700Cx35
Forbremse

V-Bremse

Bagbremse

Fodbremse

SkiftegrebDrejegreb
Kranksæt

Aluminium sølv 38T

DækBike Attitude 3 mm 700x35C
Særligt udstyrergo håndtag.

 

CX Cykelstørrelser

, , ,

CX Cykel Farver (Pick)

CX Gear Antal

CX Bremsetype

,

CX Årgang

CX Cykel Modeller

CX Dame el Herre

CX Farver

Mat Sort

CX Geartype

CX Steltype