17.8% Tilbud

Centurion Le Mans Dame Nexus 7g Fodbremse 2017, Sort

4.499 DKK 3.699 DKK

100% SamletCyklen er parat og indstillet når du modtager den fra os. Vi monterer også det tilbehør du køber uden ekstra omkostninger! Læs mere omkring 100% samlet her.6 Års GarantiVi yder 6 års garanti på nye cykler! Garantien dækker fabrikationsfejl såfremt vores serviceintervaller overholdes. Læs mere i vores Garanti Bestemmelser.

Centurion Le Mans i 2017 udgave, er med 7 indvendige Shimano Nexus, der er monteret kraftige antipuncturedæk for og bag i størrelsen 700 x35c. Alle skruer er i rustfrit stål. Med til cyklen følger en forsikringsgodkendt lås. Der er ligeledes monteret et støtteben.

Ryd

Funktionelt design har været Centurions pejlemærke siden 80’erne. Afdæmpet skønhed i formsproget parret med høj kvalitet i komponenter og samling giver Centurions enkle opskrift. Den nordiske tone i en Centurion mærkes som en dyb samklang mellem design og funktion, som er viet til at levere høj brugsværdi for ejeren. Centurions mission er lykkedes, når ejeren oplever elementær glæde ved at køre på cykel, dag efter dag, år efter år.

Steltype Aluminium
Gear

7 indv. Shimano Nexus

Forgaffel
Fælge (+ hjulstørrelse) 700C
Forbremse

V-bremse

Bagbremse

Fodbremse

Skiftegreb

Microshift 7 gear

Kranksæt

Dæk 700x35C Antipuncture Med Refleks
Særligt udstyr Skærme, Lås, Støtteben, Antirust behandlet kæde

 

CX Cykelstørrelser

, , ,

CX Gear Antal

CX Bremsetype

,

CX Cykel Farver (Pick)

CX Farver

Matsort

CX Geartype

CX Steltype