22.2% Tilbud

Centurion Le Mans Dame Nexus 7g Fodbremse 2017, Grå

4.499 DKK 3.499 DKK

▷SE DEN I BUTIK? BEMÆRK: Det er ikke alle cykler vi kan fremvise i butikken! Nogle står på lager usamlet!Ring eller skriv til os hvis du ønsker at se en bestemt model/størrelse i butikken. Så arrangerer vi også gerne en prøvetur.72 30 18 17 eller info@cykelexperten.dk. 100% Samlet Cyklen er parat og indstillet når du modtager den fra os. Vi monterer også det tilbehør du køber uden ekstra omkostninger! Læs mere omkring 100% samlet her. 6 Års Garanti Vi yder 6 års garanti på nye cykler! Garantien dækker fabrikationsfejl såfremt vores serviceintervaller overholdes. Læs mere i vores Garanti Bestemmelser.

Centurion Le Mans i 2017 udgave, er med 7 indvendige Shimano Nexus, der er monteret kraftige antipuncturedæk for og bag i størrelsen 700 x35c. Alle skruer er i rustfrit stål. Med til cyklen følger skærme, lås, støtteben, antirust behandlet kæde.

Ryd

Funktionelt design har været Centurions pejlemærke siden 80’erne. Afdæmpet skønhed i formsproget parret med høj kvalitet i komponenter og samling giver Centurions enkle opskrift. Den nordiske tone i en Centurion mærkes som en dyb samklang mellem design og funktion, som er viet til at levere høj brugsværdi for ejeren. Centurions mission er lykkedes, når ejeren oplever elementær glæde ved at køre på cykel, dag efter dag, år efter år.

Steltype Aluminium

Gear 7 indv. Shimano Nexus

Fælge (+ hjulstørrelse) 700C

Forbremse V-bremse

Bagbremse Fodbremse

Skiftegreb Microshift 7 gear

Dæk 700x35C Antipuncture Med Refleks

Særligt udstyr: Skærme, Lås, Støtteben, Antirust behandlet kæde

CX Cykelstørrelser

, ,

CX Gear Antal

CX Bremsetype

,

CX Cykel Farver (Pick)

CX Farver

Metal grå

CX Geartype

CX Steltype