20%

Centurion Invincible 7g Herre 2019 - sort

5.499 DKK 4.399 DKK

▷SE DEN I BUTIK? BEMÆRK: Det er ikke alle cykler vi kan fremvise i butikken! Nogle står på lager usamlet! Ring eller skriv til os hvis du ønsker at se en bestemt model/størrelse i butikken. Så arrangerer vi også gerne en prøvetur. 72 30 18 17 eller megastore@cykelexperten.dk. 100% Samlet Cyklen er parat og indstillet når du modtager den fra os. Vi monterer også det tilbehør du køber uden ekstra omkostninger! Læs mere omkring 100% samlet her. 6 Års Garanti Vi yder 6 års garanti på nye cykler! Garantien dækker fabrikationsfejl såfremt vores serviceintervaller overholdes. Læs mere i vores Garanti Bestemmelser.

Centurion Invincible er en ny model fra Centurion i 2019. Udstyret med skivebremser, kædestrammer  og et væld af udstyr. Centurion Challenger er særligt egnet til som transportmiddel til arbejde, studie, indkøb og fritid med sit enkle og komfortorienterede design.

Ryd
Varenummer (SKU): N/A Varekategorier: , , , Brand:

Ni ud af ti danske cyklister kender Centurion mærket. Det er fordi Centurion i årevis har produceret den stabile og pålidelige cykel, som befolkningen efterspørger. Centurions program er alsidigt og sammensat af produktfamilier, og det er svært at fremhæve en familie frem for en anden! Men ét er sikkert, du finder altid en “familie” der passer til netop dig og din kørestil!

Steltype Aluminium
Gear

7 indv. Shimano Nexus

Forgaffel Stål
Fælge (+ hjulstørrelse) 700C
Forbremse

Hydraulisk Skivebremse

Bagbremse

Hydraulisk Skivebremse

Skiftegreb

Microshift 7 gear

Kranksæt

Aluminium 44T

Dæk Bike Attitude 700×35c
Særligt udstyr Skærme, Lås, Batteribaglygte, Forlygte

 

CX Cykelstørrelser

, , , ,

CX Gear Antal

CX Bremsetype

CX Cykel Farver (Pick)

CX Årgang

CX Cykel Modeller

CX Dame el Herre

CX Geartype

CX Steltype

CX Farver

Blank sort m. sølv/blå

CX Varetype

Du kunne også være interesseret i...