28.6% Tilbud

Centurion Image Kid 3g Dreng 24" - KAMPAGNE

4.199 DKK 2.999 DKK

▷SE DEN I BUTIK? BEMÆRK: Det er ikke alle cykler vi kan fremvise i butikken! Nogle står på lager usamlet!Ring eller skriv til os hvis du ønsker at se en bestemt model/størrelse i butikken. Så arrangerer vi også gerne en prøvetur.72 30 18 17 eller info@cykelexperten.dk. 100% Samlet Cyklen er parat og indstillet når du modtager den fra os. Vi monterer også det tilbehør du køber uden ekstra omkostninger! Læs mere omkring 100% samlet her. 6 Års Garanti Vi yder 6 års garanti på nye cykler! Garantien dækker fabrikationsfejl såfremt vores serviceintervaller overholdes. Læs mere i vores Garanti Bestemmelser.

Image Kid er en fræk, smart junior cykel i samme flotte design som Centurions Image cykler. Kid versionen får i forskellige størrelser og farver. Cyklerne er udviklet til de modebevidste børn og teenagere der tør vise cyklen frem. Image Kid er udstyret med nøje udvalgte komponenter i en kvalitet der både virker og holder.

Ryd

Centurion.

”Det danske design udtryk har med tiden vundet indpas verden over. Den nordiske æstetik og dens kreative enkelhed kan ses i de fleste tendenser indenfor både musik, mad, mode og kunst.

Her hos Centurion er vi stolte af at være en del af denne tradition.

Vi designer danske cykler, der i sin enkelhed skal bringe cyklisten effektivt, sundt og miljøvenligt frem til målet. Vi er med til at udbrede den danske cykelkultur til andre byer og lande.

I disse tider hvor storbyer gør sig klar til mere cyklisme, større trivsel og sundere miljø, er det vigtigt også at tænke på cyklens kvalitet og funktion. Det gør vi. Det er det vi er gode til.

Vi laver funktionelle, enkle og praktiske cykler til den bevidste forbruger.”

 

Stel: Aluminium

Gear: 3 indvendige Shimano. 

Bremser: Fodbremse bag og V-bremse for. 

Dæk: Kenda 24×1,75.

Andet: Skærme, bagagebærer, støtteben, kædeskærm, baglygte og lås.

Master Cykelstørrelse & Master Centurion Farve

CX Geartype