33.3% Tilbud

Centurion Image Dame 7g 2017

5.699 DKK 3.799 DKK

100% SamletCyklen er parat og indstillet når du modtager den fra os. Vi monterer også det tilbehør du køber uden ekstra omkostninger! Læs mere omkring 100% samlet her.6 Års GarantiVi yder 6 års garanti på nye cykler! Garantien dækker fabrikationsfejl såfremt vores serviceintervaller overholdes. Læs mere i vores Garanti Bestemmelser.

Centurion Image er optimeret til komfort i fart. Image er en kvik og letkørende cykel med ergonomiske greb og komfortabel sadel og geometri, og den giver sin ejer ideel kørsel, både til hverdag og på læn- gere ture. Effektiv fremdrift og manøvre- dygtighed er sammen med langtidsholdbar kvalitet kendemærkerne for Centurion Image. Dæk og punkteringshæmmende indlæg fra Panaracer lader dig køre mange kilometer uden ufrivillige pauser.

Ryd

Funktionelt design har været Centurions pejlemærke siden 80’erne. Afdæmpet skønhed i formsproget parret med høj kvalitet i komponenter og samling giver Centurions enkle opskrift. Den nordiske tone i en Centurion mærkes som en dyb samklang mellem design og funktion, som er viet til at levere høj brugsværdi for ejeren. Centurions mission er lykkedes, når ejeren oplever elementær glæde ved at køre på cykel, dag efter dag, år efter år.

Steltype Aluminium
Gear 7 indv. Shimano Nexus
Forgaffel Aluminium Sort
Fælge (+ hjulstørrelse) 700C
Forbremse Rullebremse
Bagbremse Rullebremse
Skiftegreb Microshift 7 gear
Kranksæt Aluminium sort 44T
Dæk Bike Attitude Antipuncture by Panaracer 700×32
Særligt udstyr


Yderligere Specifikationer:

CX Cykelstørrelser

, ,

CX Cykel Farver (Pick)

,

CX Gear Antal

CX Bremsetype