Centurion Hydrogen Herre 7g 2019 + udstyr

6.545 DKK

▷SE DEN I BUTIK? BEMÆRK: Det er ikke alle cykler vi kan fremvise i butikken! Nogle står på lager usamlet! Ring eller skriv til os hvis du ønsker at se en bestemt model/størrelse i butikken. Så arrangerer vi også gerne en prøvetur. 72 30 18 17 eller megastore@cykelexperten.dk. 100% Samlet Cyklen er parat og indstillet når du modtager den fra os. Vi monterer også det tilbehør du køber uden ekstra omkostninger! Læs mere omkring 100% samlet her. 6 Års Garanti Vi yder 6 års garanti på nye cykler! Garantien dækker fabrikationsfejl såfremt vores serviceintervaller overholdes. Læs mere i vores Garanti Bestemmelser.

Centurion Hydrogen er en klassisk stålcykel med moderne aluminiumsudstyr. Hydrogen har et vintage racerstyr samt der er monteret front cargolad, som gør cyklen ekstra cool. Tilsammen skaber disse egenskaber en topmoderne cykel, der er perfekt til hverdagen. Alt på Hydrogen er udført i uovertruffen klassisk stil.

Ryd

Funktionelt design har været Centurions pejlemærke siden 80’erne. Afdæmpet skønhed i formsproget parret med høj kvalitet i komponenter og samling giver Centurions enkle opskrift. Den nordiske tone i en Centurion mærkes som en dyb samklang mellem design og funktion, som er viet til at levere høj brugsværdi for ejeren. Centurions mission er lykkedes, når ejeren oplever elementær glæde ved at køre på cykel, dag efter dag, år efter år.

Steltype Stål
Gear

7 indv. Shimano Nexus

Forgaffel Stål
Fælge (+ hjulstørrelse) 700Cx28
Forbremse Kaliberbremse
Bagbremse

Fodbremse

Skiftegreb
Kranksæt

Aluminium Sølv 46T

Dæk Bike Attitude Antipuncture by Panaracer 700Cx28
Særligt udstyr Frontlad
CX Cykelstørrelser

, ,

CX Cykel Farver (Pick)

CX Gear Antal

CX Bremsetype

,

CX Årgang

CX Cykel Modeller

CX Dame el Herre

CX Farver

Mat gråbrun m. rød/sølv

CX Geartype

CX Steltype

Du kunne også være interesseret i...