10.8% Tilbud

Centurion Helium Dame 1g Flip/Flop 2018 - Blank Rød + udstyr

5.045 DKK 4.499 DKK

▷SE DEN I BUTIK? BEMÆRK: Det er ikke alle cykler vi kan fremvise i butikken! Nogle står på lager usamlet!Ring eller skriv til os hvis du ønsker at se en bestemt model/størrelse i butikken. Så arrangerer vi også gerne en prøvetur.72 30 18 17 eller info@cykelexperten.dk. 100% Samlet Cyklen er parat og indstillet når du modtager den fra os. Vi monterer også det tilbehør du køber uden ekstra omkostninger! Læs mere omkring 100% samlet her. 6 Års Garanti Vi yder 6 års garanti på nye cykler! Garantien dækker fabrikationsfejl såfremt vores serviceintervaller overholdes. Læs mere i vores Garanti Bestemmelser.

Centurion Helium er en klassisk stålcykel med moderne aluminiumsudstyr. I denne version kan baghjulet vendes (flip/flop), så man kan vælge mellem frihjul og fast gearing. Det er en helt ny model, der udadtil virker meget barebones men er smart designet for funktionalitet gemt bag dens simplicitet.

 

Ryd
Varenummer (SKU): N/A Varekategorier: , , Tags: , , Brand:

Funktionelt design har været Centurions pejlemærke siden 80’erne. Afdæmpet skønhed i formsproget parret med høj kvalitet i komponenter og samling giver Centurions enkle opskrift. Den nordiske tone i en Centurion mærkes som en dyb samklang mellem design og funktion, som er viet til at levere høj brugsværdi for ejeren. Centurions mission er lykkedes, når ejeren oplever elementær glæde ved at køre på cykel, dag efter dag, år efter år.

SteltypeStål
Gear

1 indv.

ForgaffelStål
Fælge (+ hjulstørrelse)700Cx28
Forbremse

Kaliberbremse

Bagbremse

Kaliberbremse

Skiftegreb
Kranksæt

Aluminium sølv 48T

DækBike Attitude Antipuncture by Panaracer 700Cx28
Særligt udstyrSkærme

 

CX Cykelstørrelser

, ,

CX Cykel Farver (Pick)

CX Gear Antal

CX Bremsetype

CX Årgang

CX Cykel Modeller

CX Dame el Herre

CX Farver

Blank Rød

CX Geartype

CX Steltype

Du kunne også være interesseret i...