20% Tilbud

Centurion Eternity Herre 7g 2019 - Sort (Udstillingsmodel)

5.499 DKK 4.399 DKK

▷SE DEN I BUTIK? BEMÆRK: Det er ikke alle cykler vi kan fremvise i butikken! Nogle står på lager usamlet! Ring eller skriv til os hvis du ønsker at se en bestemt model/størrelse i butikken. Så arrangerer vi også gerne en prøvetur. 72 30 18 17 eller megastore@cykelexperten.dk. 100% Samlet Cyklen er parat og indstillet når du modtager den fra os. Vi monterer også det tilbehør du køber uden ekstra omkostninger! Læs mere omkring 100% samlet her. 6 Års Garanti Vi yder 6 års garanti på nye cykler! Garantien dækker fabrikationsfejl såfremt vores serviceintervaller overholdes. Læs mere i vores Garanti Bestemmelser.

Centurion Eternity er en citybike, som orienterer sig bredt efter mange forskellige kørselsbehov. Med sine enkle løsninger og en behagelig og praktisk kørestilling svarer denne cykel på ønskerne fra cyklister med sammensatte og mangeartede opgaver. Oplev kvalitet med Centurion på indkøb i skoven eller fra A til B i hverdagen. Centurions citybikes er monteret med punkterhæmmende dæk fra Panaracer.

Bemærk: Farven er ikke helt retvisende. Det er unik farve som aldrig kommer i produktion.

Ryd

NY 2019 MODEL: Vi har købt 2019 udstillingen af Centurion 2019 modeller. Derfor kan vi sælge dem til nedsat pris allerede! De har ikke kørt på gaden, kun stået på udstilling!

BEMÆRK: Cyklerne står som spritnye, men kan have skrammer og mærker fra udstillingen, og de er med forbehold for at specifikationerne ikke stemmer 100% med det listede!

Ring på tlf. 72301817 eller skriv på email megastore@cykelexperten.dk for nærmere info - eller kom og se cyklen!

Varenummer (SKU): N/A Varekategorier: , , Tags: , , , Brand:

Funktionelt design har været Centurions pejlemærke siden 80’erne. Afdæmpet skønhed i formsproget parret med høj kvalitet i komponenter og samling giver Centurions enkle opskrift. Den nordiske tone i en Centurion mærkes som en dyb samklang mellem design og funktion, som er viet til at levere høj brugsværdi for ejeren. Centurions mission er lykkedes, når ejeren oplever elementær glæde ved at køre på cykel, dag efter dag, år efter år.

Steltype Aluminium
Gear 7 Indv. Shimano Nexus
Forgaffel Stål
Fælge (+ hjulstørrelse) 700Cx32
Forbremse Rullebremse
Bagbremse

Rullebremse

Skiftegreb Drejegreb
Kranksæt

Aluminium sølv 38T

Dæk Bike Attitude Antipuncture by Panaracer 700Cx32
Særligt udstyr Ergo håndtag

 

CX Cykelstørrelser

, , , ,

CX Cykel Farver (Pick)

CX Gear Antal

CX Bremsetype

CX Årgang

CX Cykel Modeller

CX Dame el Herre

CX Farver

Sort

CX Geartype

CX Steltype

Du kunne også være interesseret i...