31% Tilbud

Centurion Discovery 7g Dame Sort - KAMPAGNE

5.799 DKK 3.999 DKK

▷SE DEN I BUTIK? BEMÆRK: Det er ikke alle cykler vi kan fremvise i butikken! Nogle står på lager usamlet! Ring eller skriv til os hvis du ønsker at se en bestemt model/størrelse i butikken. Så arrangerer vi også gerne en prøvetur. 72 30 18 17 eller info@cykelexperten.dk. 100% Samlet Cyklen er parat og indstillet når du modtager den fra os. Vi monterer også det tilbehør du køber uden ekstra omkostninger! Læs mere omkring 100% samlet her. 6 Års Garanti Vi yder 6 års garanti på nye cykler! Garantien dækker fabrikationsfejl såfremt vores serviceintervaller overholdes. Læs mere i vores Garanti Bestemmelser.

Centurions citybikes løser mange transport opgaver. Hvis det er en tur til arbejde, shopping eller blot til fornøjelse, er citybiken en ideel cykel til dem der forlanger kvalitet krydret med lækkert dansk design. 7 indvendige gear, vedligeholdelsesfrie bremser, punkterhæmmende dærk. Kommer monteret med skærme.

Ryd

Centurion.

”Det danske design udtryk har med tiden vundet indpas verden over. Den nordiske æstetik og dens kreative enkelhed kan ses i de fleste tendenser indenfor både musik, mad, mode og kunst.

Her hos Centurion er vi stolte af at være en del af denne tradition.

I disse tider hvor storbyer gør sig klar til mere cyklisme, større trivsel og sundere miljø, er det vigtigt også at tænke på cyklens kvalitet og funktion. Det gør vi. Det er det vi er gode til.

Vi laver funktionelle, enkle og praktiske cykler til den bevidste forbruger.”

 

Stel: Aluminium

Gear: 7 indvendige Shimano 

Bremser: Rullebremser for og bag. 

Dæk: Punkterhæmmende

Andet: Skærme

Master Cykelstørrelse & Master Centurion Farve

, ,

CX Dame el Herre

CX Bremsetype

CX Geartype

CX Steltype

Du kunne også være interesseret i...