12.7% Tilbud

Centurion Challenger Dame 7g 2017

5.499 DKK 4.799 DKK

▷SE DEN I BUTIK?BEMÆRK: Det er ikke alle cykler vi kan fremvise i butikken! Nogle står på lager usamlet! Ring eller skriv til os hvis du ønsker at se en bestemt model/størrelse i butikken. Så arrangerer vi også gerne en prøvetur. 72 30 18 17 eller info@cykelexperten.dk.100% SamletCyklen er parat og indstillet når du modtager den fra os. Vi monterer også det tilbehør du køber uden ekstra omkostninger! Læs mere omkring 100% samlet her.6 Års GarantiVi yder 6 års garanti på nye cykler! Garantien dækker fabrikationsfejl såfremt vores serviceintervaller overholdes. Læs mere i vores Garanti Bestemmelser.

En citybike fra Centurion orienterer sig bredt efter mange forskellige kørsels- behov. Med sine enkle løsninger og en behagelig og praktisk kørestilling svarer denne cykel på ønskerne fra cyklister med sammensatte og mangeartede opgaver. Oplev kvalitet med Centurion på indkøb, i skoven eller fra A til B i hverdagen. Centurions citybikes er monteret med punkteringshæmmende dæk fra Panaracer.

Ryd

OBS: Kun tilbage i str. 22".!
Findes på fjernlager.

Varenummer: N/A Kategorier: , , Brand:

Funktionelt design har været Centurions pejlemærke siden 80’erne. Afdæmpet skønhed i formsproget parret med høj kvalitet i komponenter og samling giver Centurions enkle opskrift. Den nordiske tone i en Centurion mærkes som en dyb samklang mellem design og funktion, som er viet til at levere høj brugsværdi for ejeren. Centurions mission er lykkedes, når ejeren oplever elementær glæde ved at køre på cykel, dag efter dag, år efter år.

Steltype Aluminium
Gear

7 indv. Shimano Nexus

Forgaffel Stål
Fælge (+ hjulstørrelse) 700C
Forbremse

V-bremse

Bagbremse

Fodbremse

Skiftegreb

Microshift 7 gear

Kranksæt

Aluminium 38T

Dæk Bike Attitude Antipuncture by Panaracer 700×32
Særligt udstyr Skærme, Lås, Baglygte


Yderligere Specifikationer:

CX Cykelstørrelser

, ,

CX Gear Antal

CX Bremsetype

,

CX Cykel Farver (Pick)